Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Bolało kogos serce po bupropionie znaczy czy kucia byly?
  • 4927 / 859 / 0
Myślę że wiele osób , sam dostałem tachykardii która się utrzymywała odstawiłem i teraz biorę leki na nadciśnienie które może się unormuję za jakiś czas.
  • 1 / / 0
Hej, jak się ma zażywanie Wella do okazjonalnego microdosingu LSD?
W sensie jak to drugie wpłynie na kurację Wellem (początek drugiego msc brania leku)?
  • 274 / 22 / 0
Nie jest znany mechanizm działania microdosingu LSD i nie do końca bupropionu więc to będzie raczej wróżenie z kart. Ale raczej powinno być OK.
  • 8 / / 0
Hej,
Czy jakaś dobra dusza jest w stanie wyjaśnić mi dlaczego na ulotce wellbutrinu jest napisane, żeby nie łączyć tego z benzo?

Zacząłem przyjmować ten specyfik tydzień temu i muszę ratować się alprą z uwagi na lęki po wellbutrinie (miałem kiedyś nerwicę), mam oczywiście zamiar rzucić alprę w cholerę gdy buproprion zacznie wykazywać chociaż delikatne działanie przeciwlękowe ale póki co jest tak sobie.
  • 3455 / 1120 / 0
Możesz brać alprę doraźnie przed rozkręceniem się bupropionu. Nie licz na jakieś spektakularne działanie przeciwlękowe po tym specyfiku, raczej odwrotnie, nerwica może wezbrać na sile, ale odczekaj co najmniej 4-8 tygów na leku.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 8 / / 0
28 listopada 2018misspill pisze:
Możesz brać alprę doraźnie przed rozkręceniem się bupropionu. Nie licz na jakieś spektakularne działanie przeciwlękowe po tym specyfiku, raczej odwrotnie, nerwica może wezbrać na sile, ale odczekaj co najmniej 4-8 tygów na leku.
Jest sens delikatnie sugerować psychiatrze jakiegoś przeciwlękowca, którego mógłbym brać razem z buproprionem, czy takie kombo nie ma sensu? Bo teraz to wygląda tak, że biorę to od 12 dni, ale codziennie muszę 'suplementować się' alprą i to w porządnych dawkach (2-4mg), żeby przeżyć jakoś te lęki. Średnio mam ochotę przeżywać potem odstawkę benzo w połączeniu z lękami spowodowanymi buproprionem. Pregabalina miałaby sens?
  • 3455 / 1120 / 0
Jeśli poziom lęku zwiększył się po bupropionie to jest to powód do odstawki, nie zaleczania efektów leku innym lekiem, broń bosz.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 363 / 36 / 6
Chyba jako jedna z nielicznych zareagowałam spoko na bupropion ... była chwilowa " zawiecha" z działaniem , ale jest to jedyny anty depr , który działa ... nie czuję żadnego " speeda" , czy bezproduktywnego pobudzenia ... dzięki Well codziennie wstaję z łóżka , nie zalegam w nim tygodniami ( rok temu tak było ) . Pregabalina jak najbardziej ma sens , ja jeszcze na początku brałam Spamilan w max dawce i Trittico . Byłoby pewnie pięknie na tym zestawie , ale musialam oczywiście schrzanić wszystko i wróciłam do pkt. wyjscia ( benzo i meth) . Leki na pewno działały / działają . Jeśli jednak ten stan , ktory opisujesz potrwa dłużej , to faktycznie zmiana leku sugerowana.
  • 11 / / 0
Wellbutrin 150mg od miesiąca . Zero działania oprócz pobudzenia i wkurwu. Nie odblokował nic w głowie żeby ruszyć dupę a miał niby działać na dopaminę. Taki chuj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.