Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
Jak znowu sprawić, żeby amfa na mnie działała? Jakieś 5 miesięcy temu zdarzyło mi się parę razy wziąć za dużo i od tego czasu trochę jakby przestała działać. Zresztą nie tylko amfa - ogólnie inne stimy, w miarę jeszcze łapie mnie MDMA, nic innego za bardzo biorę.

Teraz faza jest dziwna, przy pierwszej kresce na trochę mnie pobudza, ale później, mimo dorzucania dużych ilości, mieszania (z koksem, z klefem, z czymkolwiek w zasadzie), faza jest dziwna, bardziej relaksująca, jestem spokojna, czuję chillout, czasem nawet głód, zmęczenie i ogólnie jestem bardzo przytomna, za to mam normalny zjazd. Towar z różnych źródeł, towarzyszy zamiata, a ja nic.

Przerwa (jakieś 3 miesiące) nic nie zmieniła, teraz biorę tak ze 2 razy w miesiącu i ciągle jest to samo.

Słyszałam, że da się to naprawić jakimiś suplami, ktoś coś poleca?
  • 566 / 27 / 0
Nawet ręce powinno sie myć po dotykaniu scierwa, to silna wyżerająca chemia przecież

Fuzja / 909

Czy miksowanie leków ssri z amph i THC, na dodatek w okresie dojrzewania, moze spowodowac jakies nieodwracalne szkody w mózgu?
  • 1876 / 194 / 0
Wszystkie substancje psychoaktywne stosowane w czasie dojrzewania mogą nieodwracalnie wpłynąć na mózg
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1916 / 335 / 2
No kurde, sam miks amph i THC jest mózgojebny, a co dopiero z psychotropami i to jeszcze w okresie dojrzewania. Chłopie daj sobie spokój z takimi miksami.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1118 / 0
SSRI + amph na pewno odbija się mocniej na fizys aniżeli bez leków psychotropowych o psychicznej synergii czy też reakcji wręcz odwrotnej nie wspominam. Sama stosuję leki SNRI i zdarza się fuknąć. Trudno ocenić straty wynikające z tych silnych interakcji.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 506 / 109 / 0
u mnie pojawił się naprawdę zajebisty towar, "ulicznego"prochu takiej jakości nie jadłem ładne parę lat, w końcu drobna ścieżka wyjebała mnie z kapci na ładne parę godzin, poszło jakieś pół grama łącznie do rana, potem została lekka stymulacja i zero zjazdu psychicznego
  • 14 / / 0
Od 31.10 rozpracowuję sobie spokojnie piąteczkę, nie ma to jak powrót w rodzime strony i zbicie piony z konkretnymi ludźmi. Pierwsze trzy dni to był kosmos i wygar z butów, teraz efekty polegają głównie na wspomaganiu koncentracji i uwolnieniu kreatywności, która normalnie siedzi gdzieś uśpiona. Zwałów nie uświadczyłem, jedzenie wchodzi gładko, jedynie raz czy dwa działy się rzeczy dziwne jeśli chodzi o pracę serca. Ale tutaj raczej zwalam to na swoją głupotę, zbyt dużo tego dnia dociągałem i mnie pokarało.

Kurna, taki towar można szurać. Zero krzywych jazd, tylko pobudzenie i typowo frytkownicowy odbiór rzeczywistości. Jeszcze z tydzień na tym rzucie przede mną.
  • 182 / 29 / 0
Długi post, ale warty przeczytania, bo nie chce mi się rozbijać już jednego wątku na 3 tematy, zapraszam do lektury:
post3129914.html#p3129914
  • 155 / 37 / 0
09 listopada 2018Dante89 pisze:
Kurna, taki towar można szurać. Zero krzywych jazd, tylko pobudzenie i typowo frytkownicowy odbiór rzeczywistości. Jeszcze z tydzień na tym rzucie przede mną.
Doładnie to normalny temat, bez dopalaczy,ale uwierz mi połowa tutaj i tak uzna nas za debili..
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
13 listopada 2018Amffaa pisze:
09 listopada 2018Dante89 pisze:
Doładnie to normalny temat, bez dopalaczy,ale uwierz mi połowa tutaj i tak uzna nas za debili..
Za przeproszeniem, głęboko w chuju mam, kto mnie uzna za kogo ;) Każdemu podług potrzeb - mi potrzebny clearhead, jasność myślenia (która po pierwszym tygodniu gonitwy myśli wybiła się na pierwszy plan) i energia do działania. Z tym sortem można świat podbijać.

Szkoda, że tak rzadko wracam w rodzinne strony, na miejscu mam dostęp jedynie do czegoś, na co od dłuższego czasu szkoda mi marnować kasy oraz czasu. Podejrzewam, że obok fryty w ogóle to nie stało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.