Zależy mi na śnie. Mam 2 pudełka 15mg i jedno 50mg.
08 października 2018Danaon pisze: Znalazłem 3 opakowania w apteczce matki. 3 miesiące do przeterminowania. Czy ten lek będzie skuteczny jeśli biorę zolpidem i Olanzapinę? Można brać je jednocześnie?
"Rutyna to rzecz zgubna "
wycieto off top. taurinnn
Refundowane tabletki 50tki kosztują 4 złote, a pełna cena to około 20. Jedyny problem że to jest na receptę. Początkujący nie biorący wcześniej CHLORPROTHIXENU mogą "zasypiać na stojąco" i mieć zawroty głowy związane z ciśnieniem. Moim zdaniem to nie jest imprezowy lek. Ja zacząłem odczuwać jako taką przyjemność sedacji bez zasypiania dopiero po około 2 latach brania.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.