Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
fent w ogóle działa krótko. I.v. najkrócej, ale tak naprawdę jedyny dłużej działający fent to system transmerdalny.
Kiedyś na forum bodajże wyczytałam, że przeterminowany fent z plastrów nie działa. I jeden typek chciał mi sprzedać, nie chciałam od tej osoby, potem się zresztą dowiedziałam, że parę lat po ważności. I pytam go ostatnio, czy coś poczuł z tego plastra, bo po terminie ponoć nie działa. A on mi na to, że chyba sobie wmówił, że tak, bo tylko na niego zadziałało...:D
23 października 2018Ivival pisze: Kiedyś na forum bodajże wyczytałam, że przeterminowany fent z plastrów nie działa.
[mention]Czarli Hustle[/mention]
Chłopaki testowali plastry, które były po terminie 13-14 lat i dzialały ;) (10-20%)
23 października 2018rozgar pisze: [mention]GG Allin[/mention]
[mention]Czarli Hustle[/mention]
Chłopaki testowali plastry, które były po terminie 13-14 lat i dzialały ;) (10-20%)
z innnych opio u47 to moj ideal nvm
plastry najbardziej przypominaly mi godziny lezenia z vapo fufa w liquidzie a nie wrzucanie pillsow po 400ug , dzialanie bylo ddlugie i przyjemne jak kilkka dni tramadolu ale o lepszym profilu i zazadzajnej wiekszej intensywnosci. pillsy fenta po 400ug zdecydowanie poprostu za krotko trwaja i nie dochodzi do tego dluzszego ucpania jak classic opio a trwaja bardzo potliwe okolo 45 miunt
tja plastry kroilem na czesci np te mniejse na 4 i sobie rzulem a czesc przyklejalem starajac sie nie przesadzic, bylo dosc dlugo i bardzo przyjemnie ale nie jak rush z wejscie nagle
kocham wszystkich prosze nie buc
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.