60mg para/kg masy ciala, i to u dzieci, podejrzewam że na pojedyncze 'użycie' 10 tabletek po 30mg kody i 500 para dało by się znieść. Z drugiej strony nie chciałbym się pod tym względem nigdy pomylić...
Hurra, diese Welt geht unter
John pisze: no to kupujcie Efferalgan Codeine, więcej jest w nim kody i nawet taniej wychodzi.
astaroth pisze: Ale Efferalgan jest przecież musujący, a tez zawiera paracetamol. Da się tego (bezpiecznie) uzywać rekreacyjnie?;>
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
c0deine pisze: Nic się nie stanie. Tzn, pewnie wchłoniesz te 1-2g paracetamolu, ale trudno się mówi. Zaszkodzić nie zaszkodzi jak masz końskie zdrowie. Nie raz robiłem ekstrakcję z efferalganu codeine, ale należy użyć mało wody.
P.S.
Raz mi się zdarzyło ekstrakcję właśnie z Eff. Codeine kiedyś robić ekstrakcję w szkolnym kiblu na długiej przerwie ;P
No i masz ekstrakt o pysznym owocowym smaku. Nie pamiętam czy grejfrut czy czy pomarańcz.
Dziękować za instrukcję ;)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.