Jak coś znalazłem vendora wysyłającego wysuszone amanity na prawie cały świat (poza np. NL, gdzie to jest nielegalne LOL :nuts: ). Nie czytałem jaką metodą suszy, ale może akurat byłby to sensowny sort.
15 gram - 15 euro
Kilo - 300 euro, ale chwilowo niedostępne.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jak wpływają psychodeliki na mózg nastolatka ?
Trzymanie wysuszonych amanitek w ciemnym miejscu przez pare miesięcy nie koniecznie służy szamanom ale też podobno w tym czasie nabiera mocy i traci te szkodliwe związki.
11 września 2018Halcyon pisze:Pytanie: gdzie (mniej więcej) i o jakiej porze (bynajmniej nie dnia)?07 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Za cholerę :) W małych ilościach - najzajebistszy kontrdysostymulant ever, w dużych - najbardziej wizyjna i wyrywająca ze zwyczajnych kolei bytu substancja, jakiej dane mi było próbować.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Gdyby nie to chętnie zaryzykowałbym zakup kilkudziesięciu g Amanit, bo może akurat ichniejsze są lepsze, bądź lepiej przygotowane. Znalazłem jeszcze inne sklepy, ale z Kanady zamawiał nie będę.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.