Jak coś znalazłem vendora wysyłającego wysuszone amanity na prawie cały świat (poza np. NL, gdzie to jest nielegalne LOL :nuts: ). Nie czytałem jaką metodą suszy, ale może akurat byłby to sensowny sort.
15 gram - 15 euro
Kilo - 300 euro, ale chwilowo niedostępne.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jak wpływają psychodeliki na mózg nastolatka ?
Trzymanie wysuszonych amanitek w ciemnym miejscu przez pare miesięcy nie koniecznie służy szamanom ale też podobno w tym czasie nabiera mocy i traci te szkodliwe związki.
11 września 2018Halcyon pisze:Pytanie: gdzie (mniej więcej) i o jakiej porze (bynajmniej nie dnia)?07 września 2018pokolenie Ł.K. pisze: Za cholerę :) W małych ilościach - najzajebistszy kontrdysostymulant ever, w dużych - najbardziej wizyjna i wyrywająca ze zwyczajnych kolei bytu substancja, jakiej dane mi było próbować.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Gdyby nie to chętnie zaryzykowałbym zakup kilkudziesięciu g Amanit, bo może akurat ichniejsze są lepsze, bądź lepiej przygotowane. Znalazłem jeszcze inne sklepy, ale z Kanady zamawiał nie będę.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.