Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
Próbował ktoś z Was?

Czytałem, że winian sodu LSD (lub innych lizergamidów) dobrze rozpuszcza się w wodzie. Najlepiej w tym celu przetrzymać kartonik w wodzie przez ok. 24 h i hop siup gotowa mikstura dla podania dożylnego %-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 278 / 0
Koleżanka opowiadała, że nie zdążysz wyjąć igły i już wszystko pływa. Może bl by krócej dokuczał, w końcu najsilniejszy jest na wejściu. I zadne 24h, szczególnie w kranówie. Karton do pompki, zaciągasz letnią kranówkę, chwilę pomerdasz i gotowe. Ja się chyba nie zdecyduję.
  • 1931 / 318 / 0
no to mam już pomysł na weekend :mrgreen:

Serio tylko chwile merdania [mention]gazyfikacja plazmy[/mention]? Rozumiem, że żadnego ciepełka nie nic - jednakże wolałbym chyba użyć wody do iniekcji (lub chociażby wodę mineralną) niźli kranówkę :)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
@up Podawałem ze dwadziescia lat temu Babe na rowerze razem z amfą w jednej pompce albo solo,kroiłem pół znaczka na malutkie paseczki na łyżkę,2 centy wody,podgrzewałem i gotowałem chwilkę tego kwasa w wodzie,potem filtr i cyk,wchodzi od razu,z amfą w jednej pompce fajne doświadczenie.
  • 2129 / 278 / 0
GG Allin
Letnia woda na pewno szybciej rozpuści kwas niż zizimnaPotem merdać, żeby kwas opuścił karton i stężenie się wyrównało. Ja bym wyttząsał w pompce tak na oko, aż nie uznam, że kwas przeszedł do r-ru. Nic bym nie filtrował tylko cykał z kartonem w pompie, ale zrobić można jak komu wygodnie. Na łyżce można go mieszać i dociskać.
  • 948 / 279 / 2
Jak ma być podane od razu to spokojnie można rozpuścić w pompce z wodą do iniekcji, jeżeli chcesz zrobić roztwór i mieć go na dłużej to rozpuszczanie tylko i wyłącznie w wodzie destylowanej/dejonizowanej, inaczej szybko zdegraduje.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / 19 / 0
Być może kiedyś się skuszę, jak dotad tylko 4-aco i 4-ho-meta oraz bodaj ho-mipta podawałem i.v. Przy tym ostatnim nie przyjemnie, za dużo wszystko na raz w głowie, luba opisała to jako najgorsze doznanie psychodeliczne w życiu. Z LSD by tak nie było, tego jestem pewien. Najprędzej to kiedyś z jakimś dobrym RC dyso połączę.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 73 / 5 / 0
chlor niszczy LSD,więc pewnie fiziologiczna woda do zrobienia roztworu? na ile bloter wrzucacie i na ile ml
  • 37 / 3 / 0
A rozpuszczają wam się te blottery czy po prostu chodzi o to żeby cała substancja wyszła z nich do wody? Wlałem destylat w strzykawę na około już 50h i nadal blotter nie rozpuszczony :D
  • 47 / 17 / 0
Nie chodzi o to żeby blotter się rozpuścił a jedynie oddał całą swą zawartość do wody i stworzył roztwór. Po 50 h jest już na pewno gotowy do użytku.
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.