Przyszedł pewien okres, wrzesień tamtego roku gdzie słabiutko stałem z kasą, i rzuciłem fajki bo dosłownie nie miałem kasy na jedzenie i mieszkanie. Za 2-3 miesiące już miałem kase, ale szkoda mi było wydawać.
Przez parę dni łykałam coś na sen żeby przespać najgorsze i chyba za słaba na to jestem.
Aktaulnie próbuję przejść na e- peta bo zawsze taniej i nie śmierdzi...
Zobaczymy. Słabo z kasą to może się uda
Mój e papieros potrafi pożreć z połowę albo nawet 3/4 olejku w jeden dzień, a wcale tak dużo nie palę. Zwykłe fajki mi szczerze mówiąc taniej teraz wychodzą bo spalę kilka dziennie i mam spokój.
Później zdarzyło się w gim i dalej zapalić ale bardzo mało po alko najczęściej, może 10 przez tyle lat sam nie pamietam. Zawsze gardzilem szlugami, ale im dalej +20 lat tym czesciej ale nadal malo, najczesciej sie jaralo duzo po prochach. Tak oto mamy 2018 okolo 29 lat, pale od konca kwietnia, poczatek maja, rok temu tez jaralem ale raczej cudze skrecane za granica.
Teraz waliłęm dużo prochochów przed ostatnie 2,5 miecha i szlugów dużo jarałem, w tym momencie zjarałęm ostatnio szluga. Nigdy tak długo nie paliłem ponad 3 miesiace, wiec czuje sie uzalezniony. Rzucam w tym momencie.
ps. Nie pale juz 8 lat.
12 lipca 2018vortexxix pisze: Teraz przymierzam się do następnej edycji odstawienia e-papierosa, w pierwszym podejściu wytrzymałem 2 dni, podczas których dowiedziałem się, że będzie równie ciężko jak poprzednim razem.
31 sierpnia 2018vortexxix pisze:
PDziś jest 9 dzień bez e-papierosa, już jest lepiej, ale pierwszych 5 dni było koszmarem, tak jak się zresztą spodziewałem.
Taka rada dla wszystkich rzucających nikotynę.
Jeśli palicie mj to nie dodawajcie nawet minimalnych ilości tytoniu do lolka :finger: :old:
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.