Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 9699 / 1911 / 2
Wydzielam nowy temat nt skutkow ubocznych fenidatow.
Zapraszam
side-efffects-fenidatow-skutki-uboczne- ... 62940.html
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 153 / 19 / 0
Cholera, teraz na mnie fenidaty w ogóle nie działają. Niezależnie od dawki. Jak to w ogóle jest możliwe?!
  • 948 / 279 / 2
To nie jest możliwe, coś ściemniasz, albo masz trefny towar.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 19 / 0
Zapomniałem powiedzieć, że mam towar apteczny. metylofenidat. Piszę tutaj, gdyż jest większy ruch. Tutaj więcej napisałem: side-efffects-fenidatow-skutki-uboczne- ... 62940.html

Mam jedno wielkie WTF. Była przerwa 7 miesięczna i po tej przerwie, jak wziąłem to działał wyjątkowo krótko i słabo. 3 dni później nie działa w ogóle. Podjęzykowo też. Coś się konkretnie poprzestawiało, mam nadzieję, że lekarz mi to wyjaśni.
  • 12 / / 0
Póki co pobieram 5mg 4F-MPH w roztworze alkoholowym.
Ale jakoś tak niezbyt działa, albo mam wrodzoną tolerkę na takie rzeczy.
  • 152 / 3 / 0
Za mało, u mnie optymalnie 10-15
  • 948 / 279 / 2
post3091717.html#p3091717 jak widać w linku, to co kupujecie, niekoniecznie musi być 4F-MPH...
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 4 / 0
Ustawa analogowa dotyczy 4f-MPH? Z tego, co widzę, metylofenidat jest pochodną fenyloetyloaminy, ale nie mam zdolności ocenić, czy 4f-MPH jest klasyfikowany wg konkretnych zasad jako nielegalny. @A-CoA mógłbyś pomóc mi jeszcze w tym?
Uwaga! Użytkownik gguftobluff12345 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Pasuje do grupy I-NPS - grupa fenylowa podstawiona atomem fluoru, w elemencie B atom azotu wchodzi w strukturę pierścienia (piperydyna) no i jest też grupa alkilowa.
  • 501 / 7 / 0
Mam pytanie: czy biorąc SSRI (paroksetyna) można bezpiecznie zażywać 4F-MPH? jakieś przeciwwskazania, sugestie, opinie - mile widziane. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.