Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak często ćpacie?
1x tydzizeń
35
31%
2x tydzień
13
12%
3x tydzień
12
11%
4x tydzień
6
5%
5x tydzień
8
7%
6x tydzień
3
3%
7+ x tydzień
16
14%
nigdy nie trzeźwieje :C
19
17%

Liczba głosów: 112

ODPOWIEDZ
  • 308 / 158 / 0
Raz w tygodniu
Miewam wpadki i bywa, że 6 razy w tygodniu, ale 7 nigdy.

Ciekawe czy jak pójdę znowu do pracy i będę miał pieniądze będę ćpał codziennie, pewnie nie będę, chujowo ćpać w tygodniu lepiej sobie przy sobocie zapierdolić w nosa porządnie a w niedziele na zjebie sobie dzień przeleżeć i gitara na chuj komu więcej.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 0 / / 0
Powiem szczerze że swego czasu to waliłem białasa z 4 razy w tygodniu i to nie małe ilości ale taka zabawa wykańcza fizycznie i wtedy przyjmujesz żeby przetrwać ale to już nie zabawa a męczarnia
  • 3245 / 617 / 0
Ja często nie ćpałem, tylko dużo na raz. Np ćwiartkę piko w godzinę. To samo z amfetaminą. Liczył się lot, a nie jakiś tam nastrój.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 184 / 9 / 0
Ja ostatnio mialem dlugi ciąg z przerwami max 2 dni na regenerejszyn, teraz ide do pracy dodam, ze nocnej, to pewnie codziennie wieczorkiem jakis tłoczek wleci(mj), a piatek/sobota KLEFIX! I TO NIE MALO TROJECZKI NIE MALO OJ NIE %-D %-D
  • 195 / 35 / 0
W tym miesiącu mój rekord 4x tramadol
  • 8103 / 909 / 0
Ostatnio wszedł tramal.Bardzo rzadko,Kilka razy w roku.
Nie mogę brać w ciągach bo biorę zaldiar i żrę 3,2 grama paracetamolu.Jak wrzucę bardzo rzadko to chyba nie muszę się martwic o wątrobę ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 142 / 8 / 0
Jak najczesciej jak bozia pozwoli [emoji28]
  • 30 / 7 / 0
To zależy, bo jak liczyć leki od psychiatry to od 14 lat dzień w dzień jestem nastukny %-D
Ostatnio to miałem ciąg w latach 2002-2004, Ale za ostatnie dwa lata też ostro dałem w pizdę, prawie w każdy weekend i wolne. I to ujebanie do utraty przytomności nierzadko się zdarzało. Oczywiście zawsze najwyższa jakość w postaci tabletek i iniekcji...ma się rozumieć :)
Uwaga! Użytkownik opiates dream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 35 / 0
Razem jest 637,5 mg (17 tabsów poltram combo),Gałka muszkatołowa 16g,i acodin 6 tabsów(po 15mg tab, szkoda że nie było więcej-jak już wszedł tramadol to wchodziłem w taki tryb narratora, fajnie było), jeszcze grzyby chce zaliczyć ten "pierwszy raz"
  • 189 / 9 / 0
Raz na 2-3 miechy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.