Mój szczyt kreatywności to gdy se świeczke zapale w pokoju.
(Do opału xD)
czyność powtarzmy razy 7..14, albo 21.. dzien świraaa
MA BYĆ PYŁ.
10 lipca 2018OdwiertKorzenny pisze: czyność powtarzmy razy 7..14, albo 21.. dzien świraaa
A pył właśnie ostatnio jakoś znielubiłem.
Dążę do tej subtelnej ale ważnej granicy, gdy kryształ jeszcze jest kryształem ale jeszcze nie pyłem.
Rodzą się z czasem takie fanaberie :D
09 lipca 2018Amadeusz626 pisze: Chciałoby się, u mnie jest konieczność chowania głęboko po szafkach (mieszkam z rodzicami świadomymi mojego ćpania)
Też mieszkam ze świadomymi domownikami :-) .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
10 lipca 2018guccilui pisze: Lubię się naćpać jak coś zrobię, taki jakby system nagrody.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.