Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 0
niech będzie pochwa lony zakonnicy . jakie teraz kana w miare m'like . bo wyboru za wielkiego niema
  • 95 / 4 / 0
07 maja 2018LegiaLL pisze:
Znajdę tę substancję. Poczytam o niej szerzej i myślę, że zaaktualizuje informacje o niej.

Jak i o innych syntetycznych kanabinoidów, bo myślę o tym cały czas, po obejrzeniu tego reportażu o Spice.

Cały czas myślę, o co w tym wszystkim be?
https://spiceaddictionsupport.org/what-is-spice/
  • 605 / 89 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=X4P5xJFHRUE

Takie coś po syntetycznych kanna? :o
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 1042 / 151 / 0
Ten na jezdni raczej po proszkach. A ten kuchcik to pewnie po kanna ;)
  • 8103 / 912 / 0
Co ryje bardziej beret ? Syntetyki czy marihuana ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12 / / 0
Nie jestem w stanie przytoczyć jakichś badań naukowych, ale z tego co widziałem na detoksach - zdecydowanie syntetyki.
  • 5023 / 888 / 0
Przecież to oczywiste że syntetyki, co to za pytanie . Jedynie jwh mogły ryć na poziomie mj poźniej było już tylko gorzej.
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 912 / 0
To dobrze, ze nigdy nie próbowałem syntetyków .Sama MJwystarczająco poryła mi beret.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 605 / 89 / 0
29 czerwca 2018Metropolis pisze:
Ten na jezdni raczej po proszkach. A ten kuchcik to pewnie po kanna ;)
Tak kanna gały rozpierdala? Blada z typa.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 1042 / 151 / 0
Jeśli nie jest przyzwyczajony, to kto wie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."