Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
POST #400
Po wciągnięciu ok 50 mg. speed był średniej jakości. Potem po 2 dniach to wyschło całkowicie i straciło 80 % swojej mocy. Jak się z tym obchodzić ? Czy speed pasta jest taka słaba ? Wiem na bank ,ze to bylo prosto z lab. podobno zjebana synteza. Przecież amfetamina taka powinna wypierdalac w kosmos. Może ktoś się wypowiedzieć ?
Przeniesiono. | STR88
Poczytajcie o procesie robienia chlorowodorku, i towar z taśmy nie jest suchy.
A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
i masą głupich pomysłów uda się odparować to co sprawa, że pasta jest wilgotna.
I dacie wiarę. że to nie woda powoduje taką konsystencję? Do tego trzeba wiedzy, szokoły.
sprzętu i odczynników. Skoro panowie, znający się na temacie nie suszą tego. To są powody. Mokre, potasowane jest w postaci płatków. Aż nie ma ochoty się tego wciągać/
Ale te oleiste płatki, przyklejają się do ścianek, migiem rozpuszają i większa ilość i biodostępność, i ten efekt jest warty zamiany na siarczan w proszku, co przez 30 minut, ciągasz nosem, jak nie dołem to spływ gardłem, a i tak sie mało wchłonęło, bo zamiast szybkiego wchłonięcia ciekawsze jest mieć zupę w nosie.
Moja 1 myśl też była taka, by to odparować, i na łyżce odparowałem. I ten zaciągnałem ten opar co z tego się wydostał. I już od razu było jasne, że moc się ulotniła.
07 lutego 2018DrugSter pisze:
A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
staraj się nie cytować postu bezpośredniego będącego nad Twoim - WRB
27 marca 2018Gagarin_nowy pisze: W Holandii pasta niesamowicie zajebista, tak jak ktoś pisał wyżej, rozsmarujcie ja np na blacie, poczekajcie chwilę, zebrać kartą i tak mieszać, smarować i za chwilę będzie sucha, możesz też rozsmarowac i zostawić, a później zadrapac
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.