Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Pewnie, nie ma to jak dosypać kreatyny do prochu który samemu się wali. Dobrze, że i.v. nie robisz

POST #400 %-D
  • 38 / 1 / 0
Kolega miał prosto z lab w formie tak zwanej speed pasty. Jak to zobaczyłem to było to w postaci zwykłej pasty a nawet rzadsze normalnie z tego trzeba było odlać wody.
Po wciągnięciu ok 50 mg. speed był średniej jakości. Potem po 2 dniach to wyschło całkowicie i straciło 80 % swojej mocy. Jak się z tym obchodzić ? Czy speed pasta jest taka słaba ? Wiem na bank ,ze to bylo prosto z lab. podobno zjebana synteza. Przecież amfetamina taka powinna wypierdalac w kosmos. Może ktoś się wypowiedzieć ?

Przeniesiono. | STR88
  • 106 / 14 / 0
Ja jak dostaje pastę lub mokre grudy, rozcieram to na blacie potem znowu zbieram karta w kupkę i tak kilka razy ( w momencie zbierania w kupkę „miękisz” ja karta aby była coraz drobniejsza wiesz o co chodzi po prostu karta w nia walisz tak jakbyś chciał pomniejszać grudki. Sposób zawsze sie sprawdza ewentualnie rozsmarowujesz ja na blacie i zostawiasz na pare minut potem zbierasz karta, tasasz ja troszkę i jest suchutka i drobniusienka jak puder ;)
  • 223 / 52 / 0
Myślicie, że nazłość wam robią taką pastę?.. bo proszek ich znudził?
Poczytajcie o procesie robienia chlorowodorku, i towar z taśmy nie jest suchy.
A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
i masą głupich pomysłów uda się odparować to co sprawa, że pasta jest wilgotna.
I dacie wiarę. że to nie woda powoduje taką konsystencję? Do tego trzeba wiedzy, szokoły.
sprzętu i odczynników. Skoro panowie, znający się na temacie nie suszą tego. To są powody. Mokre, potasowane jest w postaci płatków. Aż nie ma ochoty się tego wciągać/
Ale te oleiste płatki, przyklejają się do ścianek, migiem rozpuszają i większa ilość i biodostępność, i ten efekt jest warty zamiany na siarczan w proszku, co przez 30 minut, ciągasz nosem, jak nie dołem to spływ gardłem, a i tak sie mało wchłonęło, bo zamiast szybkiego wchłonięcia ciekawsze jest mieć zupę w nosie.
Moja 1 myśl też była taka, by to odparować, i na łyżce odparowałem. I ten zaciągnałem ten opar co z tego się wydostał. I już od razu było jasne, że moc się ulotniła.
  • 106 / 14 / 0
07 lutego 2018DrugSter pisze:

A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
ciekawe kto na takie pomysly wpada, u mnie jak mieli paste to zawsze w lodowce ja trzymali bo wtedy pozostawala w tej konsystencji i wlasnie sie nie wysuszala :-D
  • 4 / / 0
wystaw na słońce do lata sie zbryli /ew. jak masz ogrzewanie podłogowe to przeciągnij po flizach
Uwaga! Użytkownik kokardowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
W Holandii pasta niesamowicie zajebista, tak jak ktoś pisał wyżej, rozsmarujcie ja np na blacie, poczekajcie chwilę, zebrać kartą i tak mieszać, smarować i za chwilę będzie sucha, możesz też rozsmarowac i zostawić, a później zadrapac
  • 106 / 14 / 0
Akurat pisałem o niemieckiej pascie ale tak jak mówisz najlepszy sposób i szybko ile on zajmuje z 2-3 min?

staraj się nie cytować postu bezpośredniego będącego nad Twoim - WRB
  • 8 / / 0
27 marca 2018Gagarin_nowy pisze:
W Holandii pasta niesamowicie zajebista, tak jak ktoś pisał wyżej, rozsmarujcie ja np na blacie, poczekajcie chwilę, zebrać kartą i tak mieszać, smarować i za chwilę będzie sucha, możesz też rozsmarowac i zostawić, a później zadrapac
Dobra dobra, ale jeśli ktoś wsadził przez przypadek pakiet z pewną ilością do worka próżniowego, odciągnął powietrze i zalaminowal, a po chwili w środku zrobiło się mokro i widać jak pływa przezroczysty płyn, to co teraz? Płyn to moc czy jakis produkt uboczny? Po otwarciu wypić czy wyrzucić? To. Nie była pasta, bardziej plastelina. Holenderska ofc.
  • 10 / 1 / 0
Kurwa ktos tu żyje jescze? Dostalem mokrą fete i przyczepila sie do woreczka co i jak zrobic
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.