Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
@up
Ja tobie bym radził mniej tramca do kody.tramadol duza ilość osob ''spiduje'' wiec moze po psuc faze kodeinowa.
Napisz mi jaka masz tolerke to tobie rozpisze jak brac zeby bylo si. :cool:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1610 / 55 / 0
mnie nie spiduje. Prawie nir czuje takiej ilości ale długo działa. A koda w 300 powinna zadzialac konkret ie ale krócej... Za to mi ta faza to dwa dni schodzi do konca xD
  • 8103 / 914 / 0
@up
Proponuje 200 mg tramca + 300 mg kodeinki.Bedzie git.Wrzucic mozesz jeszcze hydroksyzyne ( na wyrzut histaminy i podbije kode w kierunku sedacji ) . Udanego grzanka.
W wieku lat piętnastu
  • 1610 / 55 / 0
UJebany pisze:
@up
Proponuje 200 mg tramca + 300 mg kodeinki.Bedzie git.Wrzucic mozesz jeszcze hydroksyzyne ( na wyrzut histaminy i podbije kode w kierunku sedacji ) . Udanego grzanka.
Dzięki, ale I tak pewnie pewnie wrzuce po 300 bo co ja zrobię ze 100... Chyba że porzycze sb tylko 225 :')
No I nie przegrzeje chyba a wole konkretnie.

A I jeszcze widze że zedytowałeś, tolerancji nie ma żadnej na żadne z obu ;)
  • 8103 / 914 / 0
[mention]Matrixar[/mention]
Jak nie masz tolerki ani na tramca ani na kode to spokojnie wystarczy 150 mg tramca i 150 mg kody.Chyba, ze chcesz sie grubo ujebac to jak wyzej pisalem.
W wieku lat piętnastu
  • 1509 / 223 / 0
A ja proponuję jednak 400 mg tramca + 300 mg kody + antyhista + małą ilość benzoska typu roleczka lub klonik. Wszak drgawy mogą zaatakować bez ostrzeżenia z powodu tramadolu, który obniża próg drgawkowy.

Ale czytam, że tolerancja mała to w takim razie 200 mg tramu i 150 mg kodeiny + ta reszta, o której napisałam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1610 / 55 / 0
Tyle że 150 mnie nie robi wcale praktycznie a 200 tramu tym bardziej. Chociaż razem nie brzmi to tak źle ale I tak chyba za lekko.

Ugrzac co najmniej średnio, zresztą zbytnie ugrzanie to teoxhw marnotractwo tak mi się wydaje

A mam tylko etizolam czy to się nadaje że zarzucić tak 1mg przed fazą? Bo ciekawy się jestem

Brałem już 450mg samego trama na raz I poważnych mimowolnych skurczy nie doświadczyłem
  • 8103 / 914 / 0
12 czerwca 2018Matrixar pisze:
A mam tylko etizolam czy to się nadaje że zarzucić tak 1mg przed fazą? Bo ciekawy się jestem
Brałem już 450mg samego trama na raz I poważnych mimowolnych skurczy nie doświadczyłem
etizolam wzmocni faze i powinien miec działanie przeciwdrgawkowe przy trampku.
W wieku lat piętnastu
  • 1610 / 55 / 0
Z tego co wiem to eti nie ma takiego działania. Well. The more you know. Może ma słabe.

Ale ogólnie to kocham eti więc się domyślam że wzmocni faze, a jednak nikt o nim nie wspomina : P. Chociaż klony to faktycznie mają moc.. hah.

Chociaż to cudowne działanie z pierwszych dwóch tygodni znikło już troche ale cóż : / (
  • 1931 / 318 / 0
13 czerwca 2018UJebany pisze:
etizolam wzmocni faze i powinien miec działanie przeciwdrgawkowe przy trampku.
etizolam najwyżej wzmocni sedacje, ale nie euforie = czyli nie "wzmocni fazy"
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.