Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
pfffff flakii czyli a-pvp to nawet jakbyś się zesrał to i tak pewnie nie mogłbyś dostać.
  • 94 / 19 / 0
1. ciężkie opioidy
2. meth
3. alfy i inne dopaminowe rc
ogólnie już chyba zostaje przy mj, piksach i psycho, bo szkoda mi zdrowia
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 610 / 133 / 0
benzydaminy, naturalnych trucizn typu wilcza jagoda czy bieluń, amanity muscaria, heleny
  • 702 / 58 / 0
no co ty cipacz spoko %-D
  • 610 / 133 / 0
nie wiem, przeraża mnie długość tripa, oraz intensywność halucynacji, potrafiłem po dexie złapać bad tripa, a już tego bad tripa po 2cp nie wspomnę - nie na moją psychikę :P chociaż nigdy nie spróbować cipacza to tak na prawdę nigdy nie bede mógł się nazwać tru-ćpakiem
  • 702 / 58 / 0
500mg-1g w dzien i nie ma obawy o intnsywnosc halo.
ale ponad 1g w nocy za huja bym nie zajebal.
  • 1 / / 0
Opio, benzo.
  • 1930 / 191 / 0
Ja wziąłem 1g w nocy %-D
Take DXM and Be Happy
  • 222 / 20 / 0
Psychodeliki.

Zioło wystarczająco zryło mi beret.
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 1 / / 0
Na pewno wszystkie syntetyczne kanabioidy, metaamfetamina, heroina, metkat i wiadomo, że krokodyl : o
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.