- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
polymerase pisze:Jak stoisz z benzodiazepinami ? Jeśli tolerancja zerowa i zależy ci na uśpieniu po tripie to wrzuć 2mg etiego - trip będzie zbity, ty się wyluzujesz i powinno to ułatwić zaśnięcie.
scaliłem. DexPL
Popijam sobie nektarem z białego grejpfruta (podobno wzmacnia fazę, ale osobiście mi po prostu zajebiście smakuje). Jedna z najlepszych faz jakich doświadczyłem.
Substancje solo są da mnie nieatrakcyjne. Łączenie benzodiazepin z alkoholem też mi nic specjalnego nie daje, poza ewentualnym zerwaniem filmu przy większych dawkach, nie wiem co ludzie widzą w mixie alko + benzo, w moim przypadku te substancje się nie komponują, ewentualnie wzmacniają.
AT+pół h - 450mg DXM
AT+? - DXM się rozkręci i wrzucam 720mg kody do tego zastanawiam się nad równoczesnym wrzuceniem klabaxu, który jest antybiotykiem i podobno mocno podbija działanie kodeiny :-D .
Może wrzucę jeszcze etizolam, ale jeszczze nie wiem czy ma to sens i ew. kiedy.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.