- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Biorę lamotryginę i duloksetynę. Po raz pierwszy w życiu podoba mi się jaranie; zawsze podbijało mi nerwice na fazie, teraz kiedy się zjaram czuję się świetnie, do tego nie potrzeba mi wiele, żeby się upalić.
Tak 2-4 razy w tygodniu popalam sobie od jakiegoś miesiąca i zaczynam zauważać nasilenie się lęków. Ciągle towarzyszy mi niepokój, wróciła fobia społeczna, jestem zirytowana i łatwo się denerwuję. Pytanie: jaka jest szansa, że to przez trawę? Bo ostatnio moje życie jest jak roller-coaster i notorycznie jestem zestresowana. Nie uśmiecha mi się powrót stanów lękowych, ale też trudno mi nie palić.
W końcu odstawiłem.
Jedyna substancja niekolidująca z mj, w moim przypadku to mirtazapina.
Ale to nie jest SSRI, trittico też działał jak placebo.
Wiem, bo bez mirtki nawet jak pochłonę bukiet kwiatów i tak mam lipę ze snem. Zasnę ale się wybudzę i lipa
Lubię jak juz to przed mirtazapiną.
Ale to akurat w moim przypadku, wiec nie zachęcam.
Komponenta nasenna utrzymuje się na identycznym poziomie to na pewno. Co do profilu antydepresyjnego pewności nie mam. Stosuje ja tylko nasennie.
Z farcikiem i uważaj z mixami wszelkiej maści :finger:
Pozdrawiam
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.