Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 194 / 0
Zarzuciłem 18mg bo w ogóle benzo nie czuję. To ostatnia próba przed detoksem domowym od benzo.
Take DXM and Be Happy
  • 3639 / 599 / 1
jak jedziesz na klonach albo masz duza toelrke bo na zmiane cos cpasz z tej grupy, to nie ocenisz subiektywnie broma. Dla mnie pierwsze spotkanie z nim bylo bardzo fajnym doswiadczeniem, zmieszany z 2 piwami zrobil ze mnie fajnego podrywacza. ale jak za drugim razem wypilem 2 browary i dorzucilem ze dwa albo trzy razy wiecej broma- mialem przycinki filmu i rozwalilem sobie glowe, budzac sie podczas uderzenia w sciane. na stojaco.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1599 / 47 / 0
13 kwietnia 2018Retrowirus pisze:
jak jedziesz na klonach albo masz duza toelrke bo na zmiane cos cpasz z tej grupy, to nie ocenisz subiektywnie broma. Dla mnie pierwsze spotkanie z nim bylo bardzo fajnym doswiadczeniem, zmieszany z 2 piwami zrobil ze mnie fajnego podrywacza. ale jak za drugim razem wypilem 2 browary i dorzucilem ze dwa albo trzy razy wiecej broma- mialem przycinki filmu i rozwalilem sobie glowe, budzac sie podczas uderzenia w sciane. na stojaco.
Też brałem bramazepam przed clonami z bromazepam jest tak, że dawki od 3-9 mg działają prospołecznie natomiast dawki powyżej 9 mg działają nasennie i też wyrywałem laski na ten lek i mieszałem go z alkoholem tylko nie pamiętam jakie to były dawki bo wtedy nie prowadziłem dziennika leków, ale pamiętam, że jak miałem jakąś tolerancje na benzo to dawka 3 mg mnie pobudziła prospołecznie, a teraz to nawet a alkoholem nie działa prospołecznie ostatni raz brałem bromazepam w październiku tamtego roku.
  • 8 / / 0
Wziąłem na pierwszy raz 30mg. Cos mi grozi, czy nie bd miło? Jakieś pół h temu. Czekam na wejście.
  • 1599 / 47 / 0
Zaśniesz po takiej dawce.
  • 8 / / 0
Tyczen brałem diazepam. Lek ma mi głównie pomoc dorwać do wt. Jadę na ODWYK od alko.
  • 152 / 3 / 0
30mg to sporo chyba, że ktoś ma już taka tolerke. Szkoda brać takie duże dawki, bo tylko podbijają tolerke
  • 1941 / 194 / 0
Ja niestety dostałem paczkę Bromka 3mg ostatnio u psychiatry, a mogłem dostać dwie paki klonów dwójek. Tyle stracić.
Take DXM and Be Happy
  • 2897 / 619 / 10
U mnie to benzo ostatnio wskoczyło na podium moich ulubionych benzyn. To nadal nie pierwsze miejsce, ale ten plusz i euforia są wyjątkowe :-) W postaci handlowej Sedam 6 świetnie się rozpuszcza pod językiem i szybko zaczyna działać, a smak jest słodki z chwilami lekkiej gorzkości. Bardzo przyjemnie wychodzi się na tym do ludzi, samopoczucie eleganckie, brak zmulenia, jedynie lekka sedacja. W moim przypadku 6mg podjęzykowo doskonale robi robotę :-)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1941 / 194 / 0
Wieczorem przetestuję, czas oderwać się od flu Alpry bo ona niszczy człowieka na potęgę. Po 2mg zaspałem do lekarza.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.