ODPOWIEDZ
  • 5403 / 969 / 0
Nie warto. Substancja to max 10% mocy MDMA, bardziej w stronę placebo niż fazy. Nie polecam do tego 60zł to kosztuję a dla mnie jest nie warte nawet 1zł.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 837 / 78 / 0
Od MDMA gorsze, ale nie mów, że to placebo, bo ta substancja w "normalnych" dawkach działa bardzo wyraźnie i długo. Może tolerka/wypłukanie z serotoniny/za mała dawka/ zdegradowany sort?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 5403 / 969 / 0
A może jestem przeżarty takimi zabawkami jak MDMA, mefedron , 3mmc , 4cmc,3cmc ? Zjadło się tego z kilogram...
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 56 / 1 / 0
Może miks z jakimś dopaminowym związkiem? Próbował to ktoś z AMP albo od biedy z jakimś nepem/3cmc? Bezpiecznie w ogóle? Benzofurany potrafią zaskoczyć nieprzyjemnie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.