The dream is gone
Jestem pozytywnie zaskoczona, gdyż ze względu na uogólnione stany lękowe źle reaguje na psychodeliki, tym razem doświadczyłam eksplozji euforii i napadu śmiechu. Dla mnie 10/10 :-D
[ external image ]
16 lipca 2018rayroot pisze: fioletowe okrągłe 2C-B z przedziałką ktoś coś? tak jak ta emka ze zdj tyle, że nie ma wygrawerowanego nic na drugiej stronie, jedynie przedziałka i fioletowy ciemniejszy
[ external image ]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.