Zjeść dobrą multiwitaminę
Kwas alfaliponowy z gram
i inne antyoksy + obiad
Spuścić resztkę w kiblu i zjeść dobre depresanty nie orające mózgu jak biedaketony.
Dziękuje to tyle.
Grać na kompie, łazić po mieście z dziewczyną, nic produktywnego ani mądrego się zrobić nie da ewentualnie umrzeć na wylew/zawał/zostać zwolnionym z pracy bo przez następny tydzień IQ debila.
tylko fapping sie liczy po ketonach.
Popsuć relacje z kimś
Najeść się wstydu
A rano zdychać
Moje ulubione
A tak na serio
Jak chcesz się dobrze bawić
To zainwestuj w koko
14 kwietnia 2018NieZaczynaj pisze: w koko? hahah chyba pojebało wydawać 250-350pln za sztuke czegoś co działa jak mocniejsza kofeina, albo hexen.
Zamotaj sobie prawdziwe to zmienisz zdanie.
Z drugiej strony jak sie klefixów albo alfów obżarłeś to może i działają jak kofeina, chuj wie. :old:
Podziel się posiłkiem, chamie
Podziel się posiłkiem, chamie
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.