Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ale odkąd poznałem technikę zarówkową zapomniałem o folli.
Przygotowywanie żarówki to rytuał w pewnym sensie.
Najfajniejsze są podłużne żarówy, bo są wytrzymalsze niż okrągłe.
I o jakich stratach piszesz? Nie zauwazyłem czegos takiego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
<a href=https://zapodaj.net/752927bcd918d.jpg.h ... owa.jpg</a>
<a href=https://zapodaj.net/dfcf195ccd24c.jpg.h ... wa1.jpg</a>
Co z obecnych rc na pierwsze vapo ? myślę o mdphp freebase.
Vapo z folii aluminiowej , jak to ma wyglądać? Sypie trochę kryształu lub pudru na folię i co dalej? trzeba gonić krople ale ja nie mam bladego pojęcia jak , ile to podgrzewać i w ogóle jestem całkiem zielony. Nie chce mi się szukać odpowiedzi wątek dość obszerny także jakby ktoś doradził to byłbym wdzięczny.
może być tak, że będzie jebać niemiłsiernie, a moze być, że nic nie będzie czuć.
04 lutego 2018serotoninowy pisze: Witam.
ze
Co z obecnych rc na pierwsze vapo ? myślę o mdphp freebase.
Vapo z folii aluminiowej , jak to ma wyglądać? Sypie trochę kryształu lub pudru na folię i co dalej? trzeba gonić krople ale ja nie mam bladego pojęcia jak , ile to podgrzewać i w ogóle jestem całkiem zielony. Nie chce mi się szukać odpowiedzi wątek dość obszerny także jakby ktoś doradził to byłbym wdzięczny.
Co do folii to urywasz kawałek wielkości opakowania chusteczek, wgniatasz palcem lub jakimś zaokrąglonym przedmiotem np. kauczukiem tak, żeby powstał "basenik" :-D i jednocześnie pozostałą część folii traktujesz jako po prostu coś co trzyma naczynie z prochem. Ja zawsze robie tak, że podkkładam pod tą końcówkę coś cięższego, sypię. Co do samego podgrzewania to już trochę bardziej skomplikowanie bo początek musisz rozgrzewać jak najwolniej, żeby ciągnąc nie wciągnąć ryjem jeszcze nieprzepalonego prochu, dopiero zaczynasz robić piromana jak na folii masz praktycznie samą żółć. A jak masz zapalniczkę żarową to od początku napierdalaj najszybsze buchy jak się da.
19 lutego 2018dekoderakodyny pisze: Da się to robić bezprzypalowo w pokoju?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.