Zjeść dobrą multiwitaminę
Kwas alfaliponowy z gram
i inne antyoksy + obiad
Spuścić resztkę w kiblu i zjeść dobre depresanty nie orające mózgu jak biedaketony.
Dziękuje to tyle.
Grać na kompie, łazić po mieście z dziewczyną, nic produktywnego ani mądrego się zrobić nie da ewentualnie umrzeć na wylew/zawał/zostać zwolnionym z pracy bo przez następny tydzień IQ debila.
tylko fapping sie liczy po ketonach.
Popsuć relacje z kimś
Najeść się wstydu
A rano zdychać
Moje ulubione
A tak na serio
Jak chcesz się dobrze bawić
To zainwestuj w koko
14 kwietnia 2018NieZaczynaj pisze: w koko? hahah chyba pojebało wydawać 250-350pln za sztuke czegoś co działa jak mocniejsza kofeina, albo hexen.
Zamotaj sobie prawdziwe to zmienisz zdanie.
Z drugiej strony jak sie klefixów albo alfów obżarłeś to może i działają jak kofeina, chuj wie. :old:
Podziel się posiłkiem, chamie
Podziel się posiłkiem, chamie
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.