wogole co za pomysl zeby takie cos robic nosem.
25 marca 2018Brutalny pisze: ja polecam rekreacyjnie daje rade
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
okolo 9 godzin pozniej postanowilem poprawic i tu juz poszlo 20mg - i efektow... 0 jesli chodzi o rekreacyjne. napewno w tle uspokaja, tego zaprzeczyc nie moge, ale nie jest to dzialanie odczuwalne jak przy innych benzo. no coz, chyba pozostane przy innych benzo...
jakieś takie senne.Więcej jak 20 mg tj dwie kapsułki nie brałem,może dlatego.
Mam wrodzoną, a nie nabytą tolerkę i benzo średnio mnie robią.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.