ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mx2 »
jush zaczolem inny watek niep[otrzebnie zapomnialem o tym hehee

w sumie chce sie dowiedziec jak pokombinowac z polaczeniem 3 lamp z osobnymi wtyczkami tak połączyć azeby byla jedna wtyczka
Only God Can Judge Me
  • 60 / 1 / 0
robie se boxa i sie zastanawiam czy nie skolowac se lampy hps 150w tylko pod co ją sie podłacza.?
i gdzie to kupic prosze o shybka odpowiedz:D
Only God Can Judge Me
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
czlowiek wez poszukaj to sa podstawowe informacje z kazdego poradnika a malo tego na hypku masz chyba 3 artykuly oswietleniowe i poradnik budowy lampy krok po kroku nikt za ciebie tego szukac nie bedzie.
Nawet jezeli nie musimy tego szukac bo juz to wiemy i odpowiedzenie zajelo by mi pewnie 3 razy krocej niz te wypociny ale szukajac dowiadujesz sie przy okazji w chuj innych jak sie pozniej okazuje przydatnych rzeczy.
  • 60 / 1 / 0
no wiem wiem.. jush to mam e chce sie raz na zawshe dowiedziec czy nasiona w karmie dla papug sa narkotyczne

no raczej ta roslina co z nich wyjdzie
Only God Can Judge Me
  • 60 / 1 / 0
no wiem wiem.. jush to mam e chce sie raz na zawshe dowiedziec czy nasiona w karmie dla papug sa narkotyczne

no raczej ta roslina co z nich wyjdzie
Only God Can Judge Me
  • 43 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kkaczuszka »
Nasiona z karmy dla papug są(mogą) być kiepskiej jakości... Popytaj ludzi o nasiona... ja sie zdziwiłem ze tak dużo moich znajomych trzyma nasionka w domu albo poszukaj nasion w temacie który bierzesz od dila. Wtedy wiesz co to za temat Ci wyrośnie mniej więcej :PP
Tolerka nie zając, nie ucieknie...
  • 60 / 1 / 0
a ty nie mash moze na zbyciu jakis nasion.. ale takich pozadnych
z własnej hodowli lub 'kumpla'
Only God Can Judge Me
  • 43 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kkaczuszka »
Nawet gdybym miał to raczej nie ma możliwliwości żebym Ci je jakoś przekazał...;] Zreszta ja NIE uprawiam jakby sie kto pytał;]
Tolerka nie zając, nie ucieknie...
  • 60 / 1 / 0
aha ok dzieki
Only God Can Judge Me
  • 60 / 1 / 0
zalezy dzie mieshkash
Only God Can Judge Me
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.