Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
było spoko dziś wszedł 600 Tramalu i 1,5 alpry stan przepiękny :) miazga następnym razem poproszę o dawki 200 mg a pytanie przy codziennym stosowaniu nie na Totalnie bombę to ile powinno się grać Tramalu by humorem i chce do pracy była fajna ; )
  • 83 / 15 / 0
Czy tramal dobrze się miksuje z dihydro? Czy tylko z kodeina działa wybitnie? Posiadam te substancje i chciałabym je jakoś fajnie zajebac razem tylko nie wiem jak się to skomponuje z DHC, czy będzie tak elegancko jak z koda? Wiadomo ze DHC ujebuje inaczej niż sama koda, pytam bo nie lubię testować na sobie nieznanych miksów, ktoś próbował na sobie i może się podzielić?
Jeszcze mnie nurtuje jak tramal się łączy z koksem, czytałam jakieś spektakularne OD raporty gdzie denat był na tramcu i koce i mu się zeszło, zadałam pytanie na knajpie tramalowej i jakaś dobra dusza odpowiedziała ze koka nie działa na serotoninę jak tramal, ale przyznam szczerze ze byłabym spokojniejsza gdyby jeszcze z jedna osoba potwierdziła ze to bezpieczny miks. Zaraz się pewnie ściechy usypią i powędrują w nos, dla bezpieczeństwa jestem off tramal dwa całe dni żeby się cały wymetabolizował, chyba po porostu przetestuje na sobie mając nadzieje, ze nie będzie zespołu serotoninowego. Lubię być zawsze zabezpieczona ale wiadomo jak z dragami jest, szczególnie jak się wali miksy. Dziękuje za uwagę
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 24 / / 0
700 Tramalu plus 2 g Xanaxu plus 300 mg DXM dobry mix ?
  • 24 / / 0
zarzuciłem 500 Tramalu po godzinę 2 mg alpry jak dorzucę 300 DXM będzie jeszcze lepiej czy lepiej nie ?
  • 585 / 62 / 0
[mention]ms91[/mention] istnieje ryzyko zespolu serotoniwego
  • 8103 / 909 / 0
[mention]ms91[/mention]
Wyrzuc tego deksa i laduj.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 993 / 50 / 0
Tramal+ spid = mini speedball swietny mix ... litosci ale mixy z hydroxyzyna cz z drazami z czekolada to kpina
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 4 / / 0
Nie wiem czy czegoś nie pojebałem bo 4,5 alpry i 100mg tramadolu, to da jakikolwiek efekt ??
Boje sie spadku seotoniny ale na to Cital mam przygotowany Pozdrawiam
  • 8103 / 909 / 0
@up
Troche malo tego tramadolu.Minimum 200 mg + 1 mg - 2 mg alpry.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 28 / / 0
Czy jak od 6 dni biore tak średnio 4-6mg buprenofriny dziennie substytucyjnie, to czy mogę walnąć sobie dzisiaj 200-400mg Tramalu?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.