03 marca 2018Maggh pisze: Nigdy nie czytałam tego topicu, zaraz się zanurzę w lekturze, czy jednak będzie mowa o karetce? Wpadam w panikę.
Były już myśli samobójcze. To psychoza. Help.
Edit?
Było tylko THC "a jednak czegoś mi brak".
Mam tylko lorazepam. Ale wyliczone do pon. rano. Także ni chuja.
Co dalej?
Edit:
bezpieczenstwo stosowania beta-blokerów hyperreal
Edit.
Mam 2 mg fenazepamu, ładować?
EDIT
Zapodałem przed chwilą 12,5 mg Captoprilu pod jęzor i po paru chwilach jak by ktoś cegłę z klatki mi zdjął. Ciśnieniomierz nie pokazuje już arytmii. Tętno 112 co dziwne. Ok, u mnie więc pewnie wszystko będzie ok.
*Przed wzięciem 3CMC już miał na dłoniach czerwone plamy (nie wiem czy przez zimno, czy z uczulenia.
>Czy to może być zespół serotoninowy? Połączenie tych 2-ch specyfików jest niebezpieczne? Siedzę z nim sobie i w razie co i tak zadzwonię po karetkę. Czy coś z własnej apteczki może mu się przydać?
Kilka godzin temu pojawiły się lekkie wizualizacje , a raczej zawężenie pola widzenia. Poruszanie się i wykonywanie czynności było DOKLADNIE tak jak po ketamine (nie to nie była ketamina to były duże kryształy) trudności z utrzymaniem równowagi i ocenianiem odległości rzeczy. Kątem oka widać było najwięcej na przykład wyginający się blat.
30 minut temu przyjąłem bardzo dużą dawkę IV 4cmc i pojawiły się bardzo silne wizualizacje trójwymiarowe i nakładające się na siebie, kątem oka widzę różne rzeczy na przykład te które nam nie spadają. Wydaje mi się że jestem w zupełnie innym miejscu niż rzeczywiscie jestem i chwilę zajmuje mi odnalezienie się. Wizualizacje nie nie są kolorowe oraz nie widzę ich jedynie w punkcie w który się patrzę. Żadnych dolegliwości fizycznych. Myślenie raczej trzeźwe i logiczne.
Jaka przyczyna? Serotonina?
Niebezpieczne?
Dzięki za pomoc
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.