Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 3 / 0
03 marca 2018Maggh pisze:
Nigdy nie czytałam tego topicu, zaraz się zanurzę w lekturze, czy jednak będzie mowa o karetce? Wpadam w panikę.

Były już myśli samobójcze. To psychoza. Help.

Edit?
Było tylko THC "a jednak czegoś mi brak".

Mam tylko lorazepam. Ale wyliczone do pon. rano. Także ni chuja.

Co dalej?

Jak będzie bardzo źle to jedz benzo powinno minąć i trzymaj się z dala od używek. Jak dalej będzie lipa to do psychiatry.
CoMiJest
  • / / 0
Cała nocka na meth i do tego troche wodki chcac isc spac uspokoic sie i wyciszyc wzialem 1mg xana po czym dostalem silnego ucisku mozgu glowy wkradla sie panika serce lomocze jakiws porady?
  • 916 / 171 / 0
Ucisk w głowie przez wysokie ciśnienie. Obserwuj swoje ciało czy nie tracisz władzy, czy zielenice są tej samej wielkości itp. Jeśli coś będzie nie tak to masz wylew. Dzwon po karetkę. Jeśli nie jesteś opio wrakiem to polecam ci 10 thioco na uspokojenie. Plus coś na obniżenie ciśnienia. Ale musisz się dopytać czegoś tam na obniżenie nie można łączyć ze stimami, a jeśli to była potężna meth to jeszcze długo cię potrzyma.
Edit:
bezpieczenstwo stosowania beta-blokerów hyperreal
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 39 / 12 / 0
Dobra, zajebałem parę kresek 4cmc, potem jeszcze per oral i per rectum. Jak jebło to się wystrzszyłem, ciśnienie 169/123 i mam arytmię serca, tak wskazuje ciśnieniomierz bo ma taką funkcję 102 puls. Ogólnie zawroty głowy, ucisk w klacie i duszność. Przejdzie czy dzwonić? Podjęzykowo już zapodałem 25 mg Captoprilu.

Edit.
Mam 2 mg fenazepamu, ładować?
  • 318 / 23 / 0
a sam nie dasz rady trafić na SOR, będzie to milej widziane jak przyznasz się do rc-ków.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 12 / 0
Wiesz, w zasadzie wartości ciśnienia ani tętna nie są oporowe. Do tego Captopril i fenazepam, Nie chcę panikować i robić z siebie ćpua na SOR jeżeli to niekonieczne. Jaka wasza opinia. Bo arytmia i ucisk w klacie mnie najbardziej wystraszyłły

EDIT
Zapodałem przed chwilą 12,5 mg Captoprilu pod jęzor i po paru chwilach jak by ktoś cegłę z klatki mi zdjął. Ciśnieniomierz nie pokazuje już arytmii. Tętno 112 co dziwne. Ok, u mnie więc pewnie wszystko będzie ok.
goscinny
  • / / 0
Szanowni, zwracam się z ważnym pytaniem, kolega po 20h na 4-FMA zrobił sobie 5h przerwy i załadował szczura 3CMC, nagle dostał uczucia upojenia alkoholowego, brak koncentracji, mdłości, niemożliwość skupienia + podczas mrugania oczyma ma efekt "włączania i zapalania światła" pomimo, że światło cały czas się pali.

*Przed wzięciem 3CMC już miał na dłoniach czerwone plamy (nie wiem czy przez zimno, czy z uczulenia.

>Czy to może być zespół serotoninowy? Połączenie tych 2-ch specyfików jest niebezpieczne? Siedzę z nim sobie i w razie co i tak zadzwonię po karetkę. Czy coś z własnej apteczki może mu się przydać?
jsgbufgbo
  • / / 0
Po nerwowej sytuacji zjebałem IV zapomniałem poluźnić staze i możliwe że poszło troche powietrza. Zrobił się bąbel w miejscu kłucia i troche dziwnie sie czuje, reka nie boli. Jechać na pogotowie?
  • 318 / 23 / 0
Trochę powietrza to nic wielkiego jak nadal żyjesz. Bąbel zniknie za kilka godzin. Ja bym się wstrzymał z pogotowiem. Chyba, że pojawi się ropień, to już nie masz co zwlekać.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Dalejdalej
  • / / 0
4CMC od doby IV wcześniej dzień przerwy. Po pierwszych kilku godzinach kiedy zaczynało przestawiać działać, to co jakiś czas jem 1 mg alprazolamu.

Kilka godzin temu pojawiły się lekkie wizualizacje , a raczej zawężenie pola widzenia. Poruszanie się i wykonywanie czynności było DOKLADNIE tak jak po ketamine (nie to nie była ketamina to były duże kryształy) trudności z utrzymaniem równowagi i ocenianiem odległości rzeczy. Kątem oka widać było najwięcej na przykład wyginający się blat.

30 minut temu przyjąłem bardzo dużą dawkę IV 4cmc i pojawiły się bardzo silne wizualizacje trójwymiarowe i nakładające się na siebie, kątem oka widzę różne rzeczy na przykład te które nam nie spadają. Wydaje mi się że jestem w zupełnie innym miejscu niż rzeczywiscie jestem i chwilę zajmuje mi odnalezienie się. Wizualizacje nie nie są kolorowe oraz nie widzę ich jedynie w punkcie w który się patrzę. Żadnych dolegliwości fizycznych. Myślenie raczej trzeźwe i logiczne.

Jaka przyczyna? Serotonina?

Niebezpieczne?

Dzięki za pomoc
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.