Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 444 / 30 / 0
Witajcie, mam 2 pytania dotyczące odstawieniu klonazepamu. Jestem już na dawce poł mg na 24 dodatkowo dni zerowe. Skończył mi się diazepam ale mam pregabalinę. Pytanie dotyczy silnego pragnienia wody, potrafię wypić 1,5 l wody za jednym zamachem, do tego dochodzi szybka jej filtracja, bezsenność, bole głowy, czy to jest normalne? Cukrzycy nie mam.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
no ja placę za rolki 13.5zl to mogę nadużywać teraz juz tak szybko nie dostane kolejnej paki
dopiero 7marca teraz sie przyfarcilo ze matce tez lekarz zapisal
ps ten moj mix odadzam zasnalem niemal natychmiast dopiero co wstalem

sidik diazepam jako jedyna benzyna ktora daje mi silną sedacje reszta mnie pobudza no nie licze dawnych zabaw z klonami ktore mnie warzywily w dawce 8-10mg
a i co do trudnosci zdobycia lekarze mi najchetniej wypisują wlasnie diazepam a dawka 100mg dlaczego? bo dopiero wtedy czuje... zaluje strasznie ze spalem teraz 4h to pewnie wina apapu noc :emo: :wall:

[mention]pampuk[/mention] dlaczego mialbym klamac na forum dla cpunow? lubię benzodiazepiny 2lata temu bralem mase klono do stimow i.v teaz walę benzo w mixie z depresantami to jak widac sie zle konczy bo zasypiam

tą kwete z rolkami i.v odpuszcze przeciez to bedzie wiecej niz pewne ze zasne....

a teraz dorzucilem kwetiapinkę 200mg może zmuli moze nie jem jej juz tez takie dawki ze huj

"Kwas walproinowy wypiera diazepam z wiązania z białkami osocza i hamuje metabolizm diazepamu."
to chyba dobrze co nie ?

:Ponadto kwas walproinowy może zwiększać działanie leków przeciwdepresyjnych, neuroleptyków, pochodnych benzodiazepin, inhibitorów MAO, alkoholu"

czyli wszystko na miejscu? zjadlem dzis juz 2000mg depakiny 500mg kwetiapiny do tego sedacyjnie nie dziala na mnie juz kweta
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 7 / 0
27 lutego 2018Thomas12 pisze:
Witajcie, mam 2 pytania dotyczące odstawieniu klonazepamu. Jestem już na dawce poł mg na 24 dodatkowo dni zerowe. Skończył mi się diazepam ale mam pregabalinę. Pytanie dotyczy silnego pragnienia wody, potrafię wypić 1,5 l wody za jednym zamachem, do tego dochodzi szybka jej filtracja, bezsenność, bole głowy, czy to jest normalne? Cukrzycy nie mam.
Przy odstawianiu benzo bóle glowy i bezsenność są normalne
  • 546 / 13 / 0
pampuk- piszesz ze czasami alko jest dobre na odstawke benzo- tez tak myslalem - nie bralem ani klona ani rolek przez 5 dni i po tym czasie zaczalem odczuwac lekkie objawy odstawienne typu pulsowanie miesni, bezsennosc itd- stwierdzilem ze w sobote i niedziele popiwkuje i nie wezme nic z benzo- okazalo sie ze alko super dzialalo-pilem sobie przy pelnej kontroli, film mi sie nie urwal (gdybym dzien przed piciem wzial benzo to film urwany po 5 piwach i 3-4 dni wydarte z zyciorysu) ale o dziwo mimo alkoholu we krwi caly czas czulem te objawy odstawienia benzo- ból mięsni, głowy, bezsennosc itd takze alko nie zastapilo benzo mimo ze niby dziala podobnie na GABA
  • 1305 / 162 / 0
[mention]rafi333[/mention]

ja mialem to samo 2lata temu jak odstawialem clono na coldturkey 5dni bez snu non stop wódka ktora ani na chwile nie usypiala ulgi tez nie przyniosila i w koncu poszedlem na detox szpitalny gdzie dostawalem uz klony
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 760 / 68 / 0
[mention]rafi333[/mention] chłopaku to nie była rada dla Ciebie :-) Ty się chłopaku najlepiej to trzymaj od jednego i drugiego jak najdalej przez kilka miesięcy :-P
jesteś zawodowym wyjadaczem benzo i zawodowym alcusem a rada była dla delikatnie mówiąć mniej wjebanych :-)
Diazepam w jest najbardziej zdradliwy w połączeniu z alco w związku z czasem półtrwania bo wydaje się, że wszystko jest OK a tu jeb film urwany i nie wiadomo co się nawywijało :-)Ale to co napisałeś to fakt niezaprzeczalny...chcesz pić "w miarę odpowiedzialnie" to co najmniej 48 h wcześniej odstawiasz benzo całkowicie. ... a później ratujesz się rolkami :-P i tak w kółko ....
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 444 / 30 / 0
Ja odstawiłem całkowicie klonazepam 5 dni temu, dopiero dzisiaj pojawiły się zawroty głowy, mimo stosowania pregabaliny, wczoraj gdy leżałem w łożku, odczuwałem bardzo nasilone stany lękowe, ktore udało mi się " zgasić". Myślicie abym wrocił do dawki 0,25 czy kupił nowe opakowania Relanium? Ile Waszym zdaniem, mogą trwać objawy odstawienne organizmu? Myślałem, że jak zredukuję dawkę, obejdzie się prawie niezauważalnie.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5786 / 1185 / 43
Mogą trwać miesiącami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 444 / 30 / 0
Problem jest taki, że nie mam tyle czasu. Muszę zredukować objawy odstawienne max do lipca ( wiem, że to sporo czasu) jednak zależałoby mi na czasie. Przy 0,25 nie odczuwam stanow odurzenia ale nie występują też objawy abstynencyjne, tak w ciągu 2 mcy ustabilizowałem organizm z dawki 4-6 mg. Robiłem rownież " dni zerwowe" między poszczegolnymi dawkami do 40 h. Czasem po 2 dni. I wszystko było ok ( scenariusz redukcji ustaliłem sam, rodzinny nie wiedział jak). Nie wiem czy nie przeciągnąć tego w czasie przy pomocy diazepamu albo innej benzodiazepiny. Jak myślicie, czy organizm jet już prawie odtruty od klonazepamu ( 45 dzień, w tym dni zerowe i dawka poł mg) ?
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie
  • 34 / 7 / 0
[mention]Thomas12[/mention], nawet przy odstawianiu metodą schodzenia z dawek występują objawy odstawienne, tu nie ma cudów.
Poza tym:
1) ile byłeś w ciągu i jakie dawki brałeś?
2) może ten stan lękowy nie był aż tak silny, skoro udało Ci się go samemu zgasić? Chyba, że dopiero się rozkręca, co jest prawie pewne :-D
3) Na razie nie kupuj rolek, bo zjesz je od razu, nie wytrzymasz. Spróbuj dać sobie radę sam. Ewentualnie trzymaj u kogoś (nie u siebie) na bardzo czarną godzinę.
4) co to znaczy "odtruty od klonazepamu"? Tolerka spadła Ci zapewne o 0,00004, jeśli o to Ci chodzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.