Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 5220 / 927 / 0
[mention]Stteetart[/mention] demonizuje cały czas benzo do wyłaczania stimów i podłącza pod to Etizolam. Skoro etizolam nie jest klasyczną benzodiazepiną, może mieć inny profil działania ( nie tak destruktywny jak to autor opisuje ). Dużo osób zachwala to benzo do wyłączania stimów. Ja mam dalej pozytywne zdanie o nim.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4965 / 871 / 0
Ja także , jest po prostu niezawodny i żadna inna benzodiazepina nie wprowadza takiego rozlużnienia mięśni i ogólnego spokoju i harmoinii co eti. Wrzucając ciut więcej utula do snu w 20min.
  • 3406 / 534 / 0
Trzymajmy się ogólniej - diazepiny.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 9490 / 1866 / 2
13 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze:
[mention]Stteetart[/mention] demonizuje cały czas benzo do wyłaczania stimów i podłącza pod to Etizolam. Skoro etizolam nie jest klasyczną benzodiazepiną, może mieć inny profil działania ( nie tak destruktywny jak to autor opisuje ). Dużo osób zachwala to benzo do wyłączania stimów. Ja mam dalej pozytywne zdanie o nim.
Nikt tu niczego nie demonizuje.
Pomijajac szereg zmian w ukladzie GABA, wszelakie GABAergiki hamuja neurogeneze, synapsogeneze o blokowaniu wielu czynnikow rozwojowych (np cytokin)) nie wspomne.

Mala ciekawostka- opatentowano pirydo-tieno benzo

https://pl.espacenet.com/publicationDet ... 02A1&KC=A1
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1490 / 92 / 2
Tienobenzodiazepiny też podpadają pod prawo analogowe bzd?
action movie:gun:
  • 5220 / 927 / 0
Raczej tak, skoro tieno jest np. etizolam .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.