Like a blue lotus floating on the sea of love
[mention]disc0rdia[/mention], minimum 2-2,5 tygodnia odstępu.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
21 lutego 2018blackgoku pisze: hertz, piszesz głupoty. Wywaliłem Twój post. Koleżanka się pyta o PEŁNIĘ efektów. Po tygodniu, to może ją co najwyżej posmyra kolorkami.
[mention]disc0rdia[/mention], minimum 2-2,5 tygodnia odstępu.
Like a blue lotus floating on the sea of love
Ja po połówce żółtego smerfa (2cb) miałem w głowie zajebisty stan bez żadnej psychodeli, a najlepsze było to, że nikt się nawet nie pokapował, że na czymś jestem ;)
Także jak wolisz na spokojnie samemu umilić sobie czas przy lolku to te 5mg powinno styknąć, z resztą sam będziesz wiedział czy potrzeba Ci więcej ;-)
Pozdro
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.