To pisalem ja staly uzyszkodnik tabaki od 6lat.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Oczywiście rzucałem już kilka razy ale wracałem jak mucha do obsranych gaci. nikotyna to straszne kurewstwo przez tą swoją niepozorność. Jak teraz nie rzucę to już chyba nigdy.
Nie palę od 2012 ostatnio kilka miesięcy temu kupiłem paczkę ale już 0 przyjemności.
19 lutego 2018Ankaaa pisze: ja nawet nie mysle o rzuceniu palenia,
A sposob na rzucenie to samozaparcie, moze przejscie na tabake albo schodzenie kazdego dnia co 1 fajke, zamiana na elektryka.Jest duzo opcji.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Doszedłem do 3ciej paczki, na pewno więcej błędu nie popełnię, bo wiem że jestem blisko ponownego uzależnienia od codziennego szluga/ szlugów. Paliłem sporo w młodości- gimnazjum, szkoła średnia, dorosłość, STARCZY.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.