Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 32 / 0
MDPHP crystal od kosmity. Wczesniej opinie byly mocno średnie z tego co się orientuję.
Jak aktualny rzut?
  • 691 / 54 / 0
Po chuju, najlepszy jest ten brązowy free base ale go nie ma.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 2897 / 617 / 10
Jest różnica w działaniu między wapo a sniffem?
Póki co testowałem tylko sniff, jutro lub pojutrze wapo, no i jak wyżej - głównie noradrenalina, dopamina lekko. W pewnym momencie zaczęło wchodzić na oddech, więc odpuściłem, wziąłem eti i poszedłem spać.
No na razie to jestem zawiedzony :-/
Podobno sort to aktualnie jeden z lepszych na rynku.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 440 / 32 / 0
26 stycznia 2018Sinner_ pisze:
Po chuju, najlepszy jest ten brązowy free base ale go nie ma.
ale wogole aktywne to?
  • 691 / 54 / 0
Coś tam czuć, ale wcześniej wypaliłem 0.2 a-pihp więc może być nieobiektywne. Nie mówię, że nic nie czuć bo wchodzi, ale ten free base mdphp w brązie (puder) moim zdaniem najlepsze rc obecnie. Ale ja chyba odpuszczam sobie zabawę z tymi piro, bo kurwa dziwnie w pizdeczke działają, od razu wkręty, że jestem ćpunem i poczucie wartości do minusowych dochodzi, wyjebane. Jednak zamawiam testosteron teraz :)
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 127 / 13 / 0
Prolaktynkę wyjebało? ;) To tak nie działa, chyba że miałeś zablokowaną dopaminę, po zbyt silnym wyrzucie poziom spada bardzo powoli i wcale długo nie zostaje na niskim poziomie. Starzejesz się, albo zue leki bierzesz.
Mnie to tylko po tym nerki bolały, a faza do dnia 3 zbyt niewyczuwalna oprócz spida. Epickiego spida. Nagle psychoza halucynoza i akinezja lvl 100, ale to dawka z 400 mg brązowego pudru.
Jakie to ma dokładne profile(mechanizmy) działania na mózg, by można było przewidzieć dokładne saidy i możliwe efekty fizyczne, przynajmniej w bezpiecznym ćpanku do 50-100 mg na dzień, może 150. Bo coś tak nosi powoli na stima, a nie fukałem dawno, bo suplementacja witaminkami typu magnez, witaminy z gruby b, a ,e ...

W sumie dojście na tym mogłoby ci prolaktynę wywalić, gorzej to z adrenalina/nor. Bo to chyba ten problem bólu nerek, w mózgu pewnie podwzgórze(ta?) przy przedawkowaniu pewnie można się nie pocić.
  • 2897 / 617 / 10
Sam sobie odpowiem
Wapo więcej dopaminy, o wiele lepiej niż sniff, polecam serdecznie
  • 38 / 5 / 0
150mg I. V podawane powoli od 1/3 płynu dostaje powoli erekcji, zaczynam się trzasc I jest dobrze. Tolerke mam dużą, byłem ma detoksie po tym jak podałem 300mg a_pihp. Ten reduktor korozji w lepkim pudrze. Teraz dalej jest bardzo dobrze dla mnie coś pomiędzy a PHP i pihp, tylko mniej psychodeliczne.
Uwaga! Użytkownik Hejtojawitaj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 617 / 10
Nie no, spoko sprawa to MDPHP, polecam szczególnie wapo, no ale czy tylko ja dostaję biegunki i nudności czy to norma? Może ktoś da mi na to jakieś protipy? Byłbym wdzięczny. Mogę wziąć loperamid?
  • 38 / 5 / 0
Właśnie kończę czterodniowy ciąg na Mdphp. Każdej nocy apalem przez na początku po 100chloropeotiksebu i 300mg promayny. Potem 150mg chlorotiksenu . 170iv . Haluny ,orgazm , obraz jak grafika a hotline miami ,w głowie sieka jak w tej grze. A z gramofonu "dziwny jest ten świat. CO RU SIE WYDARZYŁO. Nie mam pojęcia czy ja to nastawiłem , i BN kiedy podszedłem do telefonu. No 170 plus opuoana samara
Uwaga! Użytkownik Hejtojawitaj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.