- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
I just want to start things over.
userd pisze: Osobiście odradzam mixy Tramal + Kodeina. Ostatnio gdy wziąłem 400 mg Poltramu i 460 mg kodeiny to o mało nie wylądowałem na OIOMIE. Masakra była nigdy więcej takiego mixu nie zrobie ;]
To jeden z lepszych kombosów.
Najpierw gdzieś z 500mg tramca a po 2h 600mg kody = nod za nodem.
Wtedy czułem się najzajebiściej. Inne godne polecenia mixy:
Hera + dobry drops (białe serca) do buzi ;)
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
obecnie jestem na mixie alprazolam + tramadol + mj .
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Edit: poszlo 1200mg pokruszonych Noaxow (tramadolu) . Za niedlugo biore sie za ekstrkcje kody, tylko nie wiem ile wziac- 600 czy 700mg. Benzo juz jednak nie dorzucam, rano poszedl jeden kloniacz.
Edit2: poszlo 640mg kody jakies 10 minut temu i juz sie zaczyna :cheesy: .
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.