Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
edit:
Warn- wycieto nazwe sklepu stteetart
Po 3 dniach na tym ze dwa lata temu miałem depresję jak chuj chyba z tydzień. Było warto:-D
no i dzisiaj sluchaj przerobilem 400-500 mg; zgubilem rachube bo w pewnym momencie ladowalem mikrolyzeczkami (ktorych przyblizona mase znam bo wazylem). jedynie jest stymulacja, ale wg mnie super, lepsza od 2-FMA. przed chwila wrzucilem w bombce 150 mg, nie wierze ze ruszy sero. co jest spoko to cisnienie i tetno w normie, a 2-FMA mi podbija w szczegolnosci tetno.
naprawde nie wiem ile musze poczekac miedzy wrzutami, bo no chcialbym miec chocby namiastke sero jak przy pierwszym zjedzeniu 4-FMA, a nie sam spid. chyba kupie 5-htp.
edit:
a walilem dzis z poczatku 2x oral, potem pare sniffow i teraz ta bombka. swoja droga tyle czytalem na reddicie ze piecze masakrycznie, a wg mnie dla nosa jest lajtowe, chyba najlepsze co tam pakowalem.
edit2:
nos to byc moze zasluga stosowania plukanek solanka o odpowiednim stezeniu i rinopanteiny. przy (meta)klefedronie tego nie stosowalem no i farba leciala.
Może faktycznie kuracja 5htp pomoże. Naładować się przez dwa tygodnie serotoniną. Później zrobić przerwę ze 3dni i walnąć oral 4fma.
A jak chcesz poczuć prawdziwe szczęście zrób sobie miks z tryptaminy i benzofuranu. Ale od tego jest już inny dział.
Jak stosujesz mianseryne, olanzapine lub mirtazapine to odpusc serotogeniki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
co do mianseryny to masz racje zapewne, acz akurat przy testowaniu opisanym wyzej nie bralem jej trzeci dzien (bo i tak musialem zarwac nocki, a wtedy padalem do snu sam z siebie), wiec raczej nie miala duzego wplywu, a ma pewno nie takiego by calkowicie zablokowac dzialanie.
istnieje jakakolwiek substancja na legalu podobna do 4-FMA? tj. uderzalbym w serotogeniki, bo do stymulacji czystej mam np. 2-FMA. tylko klef? bo jesli tak to lipa z RCkami troszke teraz i 4-FMA wydaje sie byc najlepsze, taki klefedron tylko ze lepszy (nie czuc takiego ekhm "zezwierzecenia", dluzszy czas dzialania -> nie cisnie na dorzutki, wiec tez bardziej ekonomiczne, wg mnie nie ora tak sluzowki mimo ze przez chwile mocno zaboli, a w ogole to p.o. najlepiej).
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.