Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
edit:
Warn- wycieto nazwe sklepu stteetart
Po 3 dniach na tym ze dwa lata temu miałem depresję jak chuj chyba z tydzień. Było warto:-D
no i dzisiaj sluchaj przerobilem 400-500 mg; zgubilem rachube bo w pewnym momencie ladowalem mikrolyzeczkami (ktorych przyblizona mase znam bo wazylem). jedynie jest stymulacja, ale wg mnie super, lepsza od 2-FMA. przed chwila wrzucilem w bombce 150 mg, nie wierze ze ruszy sero. co jest spoko to cisnienie i tetno w normie, a 2-FMA mi podbija w szczegolnosci tetno.
naprawde nie wiem ile musze poczekac miedzy wrzutami, bo no chcialbym miec chocby namiastke sero jak przy pierwszym zjedzeniu 4-FMA, a nie sam spid. chyba kupie 5-htp.
edit:
a walilem dzis z poczatku 2x oral, potem pare sniffow i teraz ta bombka. swoja droga tyle czytalem na reddicie ze piecze masakrycznie, a wg mnie dla nosa jest lajtowe, chyba najlepsze co tam pakowalem.
edit2:
nos to byc moze zasluga stosowania plukanek solanka o odpowiednim stezeniu i rinopanteiny. przy (meta)klefedronie tego nie stosowalem no i farba leciala.
Może faktycznie kuracja 5htp pomoże. Naładować się przez dwa tygodnie serotoniną. Później zrobić przerwę ze 3dni i walnąć oral 4fma.
A jak chcesz poczuć prawdziwe szczęście zrób sobie miks z tryptaminy i benzofuranu. Ale od tego jest już inny dział.
Jak stosujesz mianseryne, olanzapine lub mirtazapine to odpusc serotogeniki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
co do mianseryny to masz racje zapewne, acz akurat przy testowaniu opisanym wyzej nie bralem jej trzeci dzien (bo i tak musialem zarwac nocki, a wtedy padalem do snu sam z siebie), wiec raczej nie miala duzego wplywu, a ma pewno nie takiego by calkowicie zablokowac dzialanie.
istnieje jakakolwiek substancja na legalu podobna do 4-FMA? tj. uderzalbym w serotogeniki, bo do stymulacji czystej mam np. 2-FMA. tylko klef? bo jesli tak to lipa z RCkami troszke teraz i 4-FMA wydaje sie byc najlepsze, taki klefedron tylko ze lepszy (nie czuc takiego ekhm "zezwierzecenia", dluzszy czas dzialania -> nie cisnie na dorzutki, wiec tez bardziej ekonomiczne, wg mnie nie ora tak sluzowki mimo ze przez chwile mocno zaboli, a w ogole to p.o. najlepiej).
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.