Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Chyba jeden z najgłupszych pomysłów jakie czytałem w tym roku. Jedynie test po ciągach na majce żeby wyrównać szybciej poziom teścia ma sens.
The child is grown
The dream is gone
  • 284 / 17 / 0
morfina oddziałuje na oś podwzgórze-przysadka-gonady, podnosi poziom prolaktyny, obniża poziom testosteronu. Może obniżać gęstość kości. To wszystko przy ciągłym stosowaniu opioidów, nie tylko morfiny.

Piśmiennictwo podaje, że podczas długotrwałego stosowania opioidów i związanymi z tym zaburzeniami hormonalnymi można rozważyć terapię zastępczą testosteronem.
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 1509 / 223 / 0
29 stycznia 2018oxy77 pisze:
ja tylko sprzedaje i nikogo nie oszukuje zawsze wysyłam ze sprawdzeniem zawartosci na przykład za op mst 100chce 600zł wiec cena nie jest chyba duza jak widze ze niektórzy płaca za listek mst200 nawet po 400zł,gdy sprzedaje na listki chce 150zł plus koszt wysyłki .jezeli ktos niechce wysłac ze sprawdzeniem to na 99% to wał bo jesli sprzedawca jest uczxciwy to nie bedzie kombinował i wymyslał ze nie moze wysłac ze sprawdzeniem ,bo sam gdybym kupował napewno nie kupił bym od kogos kto wysle pake pobraniowa bez spr zawartosci i stracił 500zł czy wiecej kasy i po otwarciu paki zobaczył pociete gazety
Taniutko w takim razie opakowania dajesz. Dobre. :)
Przesyłki ze sprawdzeniem też potrafią być wałem, bo mogą się okazać bez sprawdzenia. Sama się na to już jakiś czas temu natknęłam. Typek najpierw robił problemy, bo się nie odzywał długo, w końcu odpowiadał tylko frazesami na maile, po 2-3 tygodniach, gdy zdążyłam zapomnieć, że zrobiłam taki dil i odpuścić tego gościa i skołować coś wiarygodnego, przyszła paczka. Płatna. Pytam czy ze sprawdzeniem. "No bez sprawdzenia, ale jak Pani tak delikatnie rozerwie to można sprawdzić". Otwieram. Owinięte w taśmę izolacyjną milionem warstw, ściśnięte jak mróz gówno. Dogrzebałam się do blistra. Badam, a to jakieś suple dla kobiet karmiących czy inny taki szajs. %-D Zaśmiałam się, kurier chyba czaił o co chodzi, bo też zaczął się śmiać i pyta czy biorę, mówię, że nie, więc ani grosza nie dałam, tylko się wkurwiłam, że dupę mi zawrócił jakiś pajac, który myślał, że jestem tak zdesperowana, że wezmę przesyłkę bez sprawdzenia.
Osoby, które na o24 zamieszczają ogłoszenia, wiedzą dokładnie z kim mają do czynienia i że "sprzedając morfinę po leczeniu" wcale nie dają tego komuś do leczenia, tylko ćpunom opychają po czasami wygórowanych, czasami okazyjnych cenach, ale w większości to wały są.
Osobiście kupowałam tam kiedyś leki (antydepresanty) i to były wiarygodne osoby. Nie chcieli przedpłaty, nie robili problemów z paczkami ze sprawdzeniem zawartości, z jednym typkiem nawet gadałam przez telefon, mówił, że gdybym potrzebowała jeszcze jakichś leków to żeby dać mu znać o nazwie i zbada czy miałby takie. :) Ale wydaje mi się, że taki okaz to niestety rzadkość.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 651 / 63 / 0
dla jednych tanio dla innych drogo .po za tym jesli ktos pyta jak z wysyłką sam mowie ze pobranie ze sprawdzeniem jestem uczciwy bo jesli chce cos sprzedac to to robie bez owijania w bawełne i pare osob z forum moze to potwierdzic choc nigdy nie wykorzystałem forum zeby cos sprzedac wole dac ogłoszenie na o24 a tam idzie szybko zweryfikowac czy naprawde ktos chce kupic czy tylko sobie popisac isie targowac w taki sposobze ostatnio koles napisał mi ze cena 150 za lisc mst100 i wysyłka ze sprawdzeniem to kupa kasy i on nie bedzie przepłacał .to moge wysłac zwykłym listem po wczesniejszym przelaniu mi kasy wtedy cena spada do 155zł ..pisze to czysto teoretycznie jak wygląda to z mojej strony wiec prosze nie pisac mi czy sprzedam subst x bo na forum jest zakaz handlu do ktorego sie stosuje
  • 651 / 63 / 0
ile lekarz moze mi wypisac na 1rec mst100 lub200 3op przejda czy nie pilne
  • 284 / 17 / 0
Przechodzą, dawkowanie 2x1.
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 651 / 63 / 0
huj juz po ptakach wziałęm dwie paki mst200 i 2 op oxydoloru 80
wziałem 5tab DHC 60mg i zajebałem po poł godzinie jakies 140mg majki to dostałem takiej reakcji histaminowej ze dłon zrobiła mi sie 2x wieksza i nie mogłem zacisnąć jej w pięść serce zaczeło nakurwiac myslałem ze bedzie problem ale zjadłem od razu loratydyne i przeszło po jakis poł godz.mam pytanie jeszcze po tym co przyjąłem moge zajebac z 50mg metadonu ?
  • 761 / 11 / 0
Bolała was kiedyś głowa po puknięciu majki? Walnąłem strzał, poczułem ten w sumie niekoniecznie przyjemny wjazd i momentalnie zaczęła boleć mnie głowa...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 651 / 63 / 0
to jest chyba pierwszy objaw lekkiego przedawkowania lub zbyt wysokiej dawki a nie czułes w ustach takiego metalicznego posmaku?
  • 1016 / 97 / 0
Może najzwyczajniej w świecie histamina mocniej niż zwykle skoczyła, ewentualnie lekki pirogen ale to drugie to raczej byś już sam się domyślił po reszcie objawów.
The child is grown
The dream is gone
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.