Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
[mention]badzingla[/mention] - u mnie 400, czasem więcej, morfiny przerabianej z MST to takie minimum na "aktywną" część dnia, jeśli ma być chociaż okej. Jeśli chcę więcej, muszę niestety więcej... Biorę morfinę dłużej niż dwa lata, ale trzymam tolerancję na poziomie "400 = w miarę okej i nie przysypiam stojąc na nogach" ;-) Również chciałabym ją zmniejszyć, jednak jedynie np. miesięczna sinusoida na antagonistach (buprenorfina) minimalnie zmniejsza tolerancję, a i to tylko na pierwsze dwa, trzy - maksymalnie - strzały po "przerwie".
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Hesitate to ask someone else first
I'm too busy acting like I'm not naive
I've seen it all, I was here first"
A nie możesz tego zweryfikować w aptece, skoro jesteś na miejscu? : ) Podejrzewam, że tam prawie każdy mówi po angielsku.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No oksy wiem że zamawiano i było git, tylko patrz na prywatne ogłoszenia (te białe) bo te płatne na żółto to często kantują. No i jak już to stawiaj na przesyłkę ze sprawdzeniem zawartości - jeśli ktoś będzie kręcił nosem - lepiej sobie odpuścić.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.