Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 190 / / 0
Ok pomijajac temat prokrastynacji. Czym obnize noradrenaline i zwieksze dopamine? Mozliwe jest trwale wplyniecie na to? Jak nie to jaka diete i cwiczenia moglbym stosowac?
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
U mnie samo podbicie dopaminy, bez ruszenia noradrenaliny skutkowało hipotonią ortostatyczną - wstajesz i tracisz przytomność. Na mnie tak sertralina działała, dużo seroty, dużo dopy, null adrenaliny.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1 / / 0
A co byście dołożyli do takiego zestawu:

rano: - 1000 mg N-acetylo L-tyrozyny (na czczo)
- OLIMP Vita-Min Multiple Sport
- Rhodiola - Naturell (od jutra)

przez dzień: - napój zrobiony z 5g Chlorku magnezu (sześciowodnego) czda + L-glicyna
+ soda oczyszczona (wodorowęglan sodu)

na noc: - Tonisol Naturell - 2 tabletki
- Melatonina 5 mg (na razie Lek-Am ale mam już z Natrol-a z wit.B6)
- B-compositum (dopóki nie zacznę jeść tej z B6)

Kiedyś prowadziłem "rozrywkowy" tryb życia.. obecnie "czysto" od dłuższego czasu.. nie piję, nie palę, nie jem mięsa (czerwonego).. Yerba lub zielona herbata i jedna kawa po turecku dziennie.

Najgorsze są problemy ze snem.. od dawna sen po 3 - 4 godziny dzienie.. na siłę doleżane. Po tym zestawie j/w branym od 2 tygodni (magnez piję od ok. 9 m-cy) znaczna poprawa.. śpię jednym ciągiem ok. 5 godzin i czasami potrafię doleżeć do 7h.
Nie napiszę jak z nauką.. ale trudności z koncentracją i ogólne "dziury" w pamięci.
Za niedługo mam też zamiar zacząć cały i pełny tryb oczyszczający ze strony "U Leszka".. przeleciałem go pobieżnie w zeszłym roku i powiem szczerze, że dużo kamieni wyleciało z wątroby (robiłem zalecane 4 cykle) w szczególności po tym zabiegu zauważyłem ogólną poprawę.
„Nie masz duszy. Jesteś duszą. Masz ciało.” C. S. Lewis
  • 270 / 13 / 0
doppelganger pisze:
thcon22 pisze:
Tak więc przez pierwsze 3-4 dni brać 3x zwiększone dawki ? czy dłużej? Oraz po jakim czasie stosowania można spodziewać się działania?
Rzeczywiście polecam Ci większe dawki na początku. Jeśli chodzi o działanie to efekt masz praktycznie od razu (a przynajmniej takie zajebiste placebo, chęć do działania bo wziąłem tabletkę ;)) ale ten efekt, prawdziwy, czyli "stress control", lepsze ogarnianiei spokój - to tak po około tygodniu. Ale uwaga, jeśli w tym czasie wypijesz za dużo alko, efekt pryska ;(
thcon22 pisze:
Gotu Kole także kupie,(..) czy stosowanie tych dwóch preparatów jednocześnie nie niesie za sobą działan niepożądanych?
Ja tak jak pisałem wcześniej, spożywałem i to i to, razem, nic złego się nie stało. Tylko powiem Ci, że teraz kiedy już została mi sama Gotu Kola, to coś wątpię w jej działanie :/ Chyba, że synergicznie tak fajnie działały, nie wiem, ale to by miało nawet sens. Przy kolejnych zakupach jednak chyba gotu kolę odpuszczę na rzecz bacopa monnieri. Poczytaj o tym, też chyba by Ci podpasowało.

A z takich rzeczy dostępnych w każdej aptece to Inozytol polecam gorąco, pomógł mi bardzo.
Alko i tak mało pije, a palenie trawki jak sie ma do tego? Bo niewydaje mi się aby były jakieś przeciwskazania.
Owszem o Brahmi też czytałem, jest ten preparat IQ coś tam który zawiera własnie Bramhi z Gotu. Jak stestujesz to daj znać czy lepiej działa jak Kola.

Przez ile czasu brałeś Rhiodole z Gotu Kola?

Wychodzi na to, że Inozytol działa za te 2 substancje. Dobrze rozumiem? Opowiedz coś o jego działaniu, oraz przez jaki okres czasu i w jakich dawkach brałeś.
  • 95 / 3 / 0
Tyler, testowałeś noopept zamiast etylofenidatu w tym mixie z asparginą i uroseptem? Jeśli tak, to jak odczucia?
Uwaga! Użytkownik CherubAnatema nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Tyler Durden minęło sporo czasu od Twojego pierwszego wpisu. Pisze, ponieważ treść wpisu jest spójna z moim aktualną sytuacją. Czy po 9 latach nadal wybrałbyś ścieżkę suplementacji / "dopingu"??
  • 1472 / 196 / 0
26 lipca 2020pancernik4822 pisze:
Tyler Durden minęło sporo czasu od Twojego pierwszego wpisu. Pisze, ponieważ treść wpisu jest spójna z moim aktualną sytuacją. Czy po 9 latach nadal wybrałbyś ścieżkę suplementacji / "dopingu"??
Tak. Jednak nikogo nie zachęcam do pójścia tą drogą, czy inną. To duża odpowiedzialność i trzeba podjąć własną decyzję.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 2 / / 0
Witam,
To moja pierwsza styczność z pisaniem na hyperrealu.
Jeśli źle trafiłem z działem to wybaczcie.
Moje pytania brzmią:
Czy połączenie L-Dopa+Piracetam ma sens i jest bezpieczne?
Czy do tego zestawu można dorzucić jeszcze Segan? Czytałem że to dobre połączenie z samą L-DOPA, ale jak się to ma do piracetamu?
I ostatnie :
Czy na takim miksie palenie marihuany wieczorami nie zaszkodzi?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.