Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
LSD w kartonie jest mniej niż kot napłakał, a kto się boi że mu się DNA zmieni po kwasie ten .... hmmm, wolę nie kończyć %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LA_01 »
Porysowany pisze:
P.S. A rzeczywistość to nie narkotyk?
Rzeczywistosc to nie rzecz. wiec nie jest narkotykiem.

ChestYakaMarkos - wezcie mu konto zbanujcie.. koles rozpowiada jakies bajeczki z czasow propagandy...

prawda jest taka ze lsd nie pozostawia sladu w organizmie, jest nawet "zdrowsze" od tak przez nas lubianej mj (imo-wynik porowniania na podstawie wlasnej wiedzy i tego co "wyczytalem na szybko" paroma razy)
co innego to oczywiscie kwestia szkodliwosci na psychike, udokumentowane sa przypadki silnych psychoz wymagajacych hospitalizacji. ale to zdaza sie nie czesto. plusy są takie ze jesli 12 godzin po spozyciu przebieglo pomyslnie, sadze ze jest sie nawet zdrowszym niz bylo ; ) uczucie "oczyszczenia" i tej swierzosci, kiedy jest juz po wszystkim nie jest mitem.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez LA_01, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
LSD to nie narkotyk. To pokarm Bogów :-D
לאכול חומצה!
  • 7 / 1 / 0
Ain Soph pisze:
To było takie piękne, ze nie wyobrażam sobie jak komuś mogło by się coś złego z psychiką stać ;)
dokładnie !
ale mimo wszystko słodkie pietnachy powinny zainwestować w klocky lego miast w papierki 8-(
Uwaga! Użytkownik iwanttotouchthesky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
gringo pisze:
LSD to nie narkotyk. To pokarm Bogów :-D
to coś więcej niż pokarm dla bogów. ;]
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 61 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Salax »
Śmieszne przestawienia i dziwactwa językowe:
Np: skutki uboczne => ubutki skoczne ;)

Poza tym pewne rzeczy lubią się zawiesić. Np. przez miesiąc lub dwa zupełnie inaczej się śmiałem. Nawet znajomy się ze mnie śmiał, że mi został gość po podróży.
Uwaga! Użytkownik Salax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
jak wygląda zaprawianie kwasa amfetaminą? jakie następstwa dla mózgu? jedynie zauważyłem że dzien po tripie jak przyfurałem (wiem, błąd - ale to siła wyższa sąsiada tak na mnie działa) nie miałem zjazdu, bez problemu zasnąłem ! (pewnie dlatego że nie spałem ponad 30h) oraz obyło sie bez szczękościsku. a jak z receptorami?
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009 przez antraxkelso, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Chonsu »
kilka dni temu moj znajomy opowiedzial mi historie o swoim bracie ktory wzial kwasa a pozniej zaczal sie zachowywac troche dziwnie, np krzyczal do swoich rodzicow ze gowno wiedz, ze on wie co to zycie bo bral lsd, a oni nie wiedza i maja sie od niego odpierdolic i takie tam. cos podobnego stalo sie z jego kumplem. gosc raczej mowil prawde, stary doswiadczony kwasiarz i grzybiarz
Uwaga! Użytkownik Chonsu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
ciekawe co rodzice na to %-D
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Chonsu pisze:
kilka dni temu moj znajomy opowiedzial mi historie o swoim bracie ktory wzial kwasa a pozniej zaczal sie zachowywac troche dziwnie, np krzyczal do swoich rodzicow ze gowno wiedz, ze on wie co to zycie bo bral lsd, a oni nie wiedza i maja sie od niego odpierdolic i takie tam. cos podobnego stalo sie z jego kumplem. gosc raczej mowil prawde, stary doswiadczony kwasiarz i grzybiarz
To znaczy zostało mu takie zachowanie po zejsciu kwasa?
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.