Po tym wszystkim kulturalnie położyłem się spać. Śladów lunatykowania we wsłasnym pokoju nie ma, a rodzina bardziej się z tego śmieje no ale cóż, do fenazepamu nie mam zamiaru wracać bo niewiadomo czy nie odpierdalałbym gorszych akcji innym razem :D
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
3 dni wycięte z życiorysu haha
ogolnie to fenazepam nie ma dobrej opini, ale to wlasnie wynika z nieumiejetnego dawkowania.
podejrzewam, ze to calkiem prawilne benzo, bo moge napisac podejrzewam, bo tak na prawdę nie wiem jak dziala w normalnych dawkach.
Teraz juz bez tego 1mg fena nie zasne. Sam Clonazolam mnie nie usypia, chyba że dopiero w dawce 15mg, a to już jest mega bełkotanie po przebudzeniu przez pół dnia.
Fen strasznie uzależnia, gorzej z odstawką niż z Clonazolamu.
Także teraz został mi tylko mix Fena i Clona na sen
Jak myślicie, jest to odpowiednia dawka?
Potem robię sobie detoks bo ta tolerka doprowadza człowieka do ruiny.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.