Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1864 / 699 / 0
Grentoo też się przekręcił.

04 grudnia 2017Virus0 pisze:

Ja byłem bardzo bliskim przyjacielem. Umarł 20/22 lipca b.r. Pochodził z Lubelskiego. Możliwe że byłem na jego koncie w okolicach śmierci ponieważ współdzieliliśmy konto Grentoo. Zdjęcie i ja mogę z grobu wysłać ale co to za dowód?

Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2017 przez LOBO87, łącznie zmieniany 1 raz.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2897 / 617 / 10
Grentoo również potwierdzone, zmarł w połowie lipca 2017.
Grenseal zmarł pod koniec listopada b.r.
Informacja o Pucku i woj. pomorskim tyczy się innej osoby, użytkowniczki, która przedawkowała ćpając z Eisem, nie pamiętam teraz nicku.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 6 / / 0
06 grudnia 2017zakriahh pisze:
#fraktalowywieloryb
A co do informacji o [mention]Grenseal[/mention] czy [mention]Grentoo[/mention] to już potwierdzone informacje ? bo tak przeczytałem i wreszcie nie wiem czy to ktoś z nich, bo ktoś zdementował informacje o pomorskim i Pucku.
makeithottt - zgon - 23 lata - Puck, pomorskie, przedawkowanie opio+benzo iv
Grenseal i Grentoo - nie znaju

Już to zostało wytłumaczone pare razy, poprawić trzeba w tabelce i tyle :)
  • 18 / 5 / 0
Grentoo - Lubelskie miasto ok 50k mieszkańców. Umarł mając 21 lat w okolicach 20 lipca. Przedawkowanie mafa/fufa u47 i pewnie jeszcze czegoś. Był z 4 dni po powrocie z kolejnego ośrodka zamkniętego. Był prawie bezdomny i była to z 20 konkretna próba samobójcza w jego wykonaniu. Co ciekawe policja dalej prowadzi dochodzenie i są słuchy że brały w tym udział osoby trzecie. Jak ktoś chce coś wiedzieć to priv.
  • 4894 / 853 / 0
Ja kojarzę takiego usera pod nickiem Śpiący. Podobno też zasnął na wieki jakby ktoś miał pewne info to by się dodało do listy bo na forum tylko podejrzenia.
  • 9380 / 1827 / 2
przypominam to temat ZGONY uzytkownikow forum.
Uprasza sie o Troche mniej spamu

Temat zostal lekko przeczyszczony.
Dalszy spam bedzie nagradzany..

Powstal temat komentarzy o smierci i tam mozna sie rozpisywac.

C.d.n
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 341 / 55 / 0
Nie wchodziłam tutaj ale w 2015 zmarł mój chłopak, Kozio03 bodajze mial nicka, jesli go ktos kojarzy... Reszte cpunow nie bylo z hypka znalam z reala. Powiekszyl grono klubu 27 :(
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 5788 / 1186 / 43
Z przykrością informuję, iż w dniu 27 (?) grudnia anno domini 2017, odszedł zasłużony Narkoman, Zakonnik, członek naszego forum, mentor wielu pokoleń. Ojciec, syn i brat. Wiele razy pisałem o nim na forum, nazywając go Dr.
Odszedł w wieku 36 lat, ze zniszczonym ćpaniem organizmem. Ostatni raz się z nim widziałem w piątek 15.XIi.
Dochodził wtedy do dawek 2g tramadolu dziennie. Do tego na Wln latał jakis robiony w garażu na opio "chuj z nazwa", w chuj mocna maczanka. Może kumpel przywiózł mu hery na święta. Nie wiem.
Był to człowiek, który swoje zdrowie i życie poświęcił wiecznej, hipisowskiej i punkowskiej idei bezgranicznej wolności. Przeciwnik systemu, anarchista. narkoman od 12 r.ż. (kompot). Osierocił syna. Zostawił w żałobie schorowanego ojca i matkę, którzy z nim mieszkali, gotowali obiady i przymykali oko na ćpuńskie libacje w domu.
Prawdziwy mentor ćpuna, sensei. Kto go zna, to potwierdzi.
Ja go znałem.

edytowalem nazwe maczanki na opio. Jesli jeszcze raz pojawi sie jej nazwa poza s+ beda warny stteetart
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2018 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1931 / 317 / 0
Cmentarny Arkusz Spreadsheet z listą truposzy został zaktualizowany - o tego Koziego, [mention]Kometha[/mention], skoro to był twój facet to rozumiem że jesteś w stanie dostarczyć nam dokładną datę zgonu + jego przyczynę (aby uzupełnić plik)?
03 stycznia 2018EjFinn pisze:
Z opisu wynika ze naprawdę ciekawy człowiek.
faktycznie, 36 letni złamany przez narkotyki facet mieszkający z rodzicami (lol), typ którego bardziej obchodziło ćpanie niż własne dziecko. To bardzo ciekawe- takie nietypowe wśród narkomanów.

Nie gloryfikujcie życia ludzi, którzy nic nigdy nie osiągnęli. Zarówno mój komentarz, jak i np. EjFinna czy ArsonMJ jest tu nie potrzebny (wstawiony jedynie, aby prowokując uzmysłowił wam to - ten wątek to nie miejsce na składanie sobie kondolencji, kółek różańcowych i lizaniu się po jajcach)

[mention]GG Allin[/mention] - zgłoszenie - " Ciężko czytać te kocopoły. Kompletny brak szacunku. " - poniekąd się z tym zgadzam ( szczególnie druga część " Brak szacunku ") - zostawiam to Tobie mistrzu. \ TiJaz
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
04 stycznia 2018GG Allin pisze:
Cmentarny Arkusz Spreadsheet z listą truposzy został zaktualizowany - o tego Koziego, [mention]Kometha[/mention], skoro to był twój facet to rozumiem że jesteś w stanie dostarczyć nam dokładną datę zgonu + jego przyczynę (aby uzupełnić plik)?
03 stycznia 2018EjFinn pisze:
Z opisu wynika ze naprawdę ciekawy człowiek.
faktycznie, 36 letni złamany przez narkotyki facet mieszkający z rodzicami (lol), typ którego bardziej obchodziło ćpanie niż własne dziecko. To bardzo ciekawe- takie nietypowe wśród narkomanów.

Nie gloryfikujcie życia ludzi, którzy nic nigdy nie osiągnęli. Zarówno mój komentarz, jak i np. EjFinna czy ArsonMJ jest tu nie potrzebny (wstawiony jedynie, aby prowokując uzmysłowił wam to - ten wątek to nie miejsce na składanie sobie kondolencji, kółek różańcowych i lizaniu się po jajcach)
3 lipca 2015 - przedawkowanie opiatów + benzodiazepin , 27 lat mial
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
Zablokowany
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.