Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam ostatnio rzuciłem pracą dosłownie. Poszedłem do domu na przerwie, i zastanawiam się czy coś mi grozi za takie zachowanie? Umowę mam do 15 stycznia
  • 2302 / 399 / 0
jaka umowa?
ile przepracowales?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Umowa o pracę pracowałem od 15 listopada
  • 1864 / 701 / 0
Jedynie dyscyplinarka, świadectwem pracy dupę podetrzesz nie wpiszesz do cv i tyle.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 8 / / 0
i bez problemu to przejdzie?
  • 5317 / 955 / 0
Skoro nie chcesz tam robić to idź jutro jebnij im wypowiedzenie na pysk i tyle. Po chuj takie akcje robić że przerobiłeś pół dniówki i poszedłeś w pizdu?
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 8 / / 0
Wiem, że odjebałem, ale na wypowiedzenie jest już chyba za późno
  • 1864 / 701 / 0
[mention]mjrr[/mention]A co ci mogą zrobić jeszcze? Nie takie akcje ludzie odstawiają, zluzuj poślady :-D Ale lepiej było wypowiedzenie dać oczywiście, tylko wtedy okres wypowiedzenia jakiś by Cię obowiązywał, jak miałeś w umowie, albo za porozumieniem stron, to od razu nara. Ja albo, po pierwszym dniu olewałem jak mi nie pasowało, albo wypowiedzenie dawałem na stół, jak mnie ktoś podkurwił bardzo i robiłem to z satysfakcją i uśmiechem na twarzy, nigdy mnie nie wyjebali z roboty.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 8 / / 0
czyli po prostu nie wpisywać w cv, że tam pracowałem i dyscyplinarki po prostu nie będzie?
  • 27 / 2 / 0
Wielu znajomych tak robiło i nikt nie miał problemów, poprostu ominiesz tą pracę w CV i nikt o niczym nie będzie wiedział.
Możesz ewenentualnie mieć napisane w świadectwie pracy "opuszczenie pracy" czy coś w tym stylu, ale skoro olałeś robotę to nie musisz go nawet odbierać a z tego co wiem to chyba nawet sami wyślą Ci je kiedyś pocztą
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.