Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 222 / 11 / 0
03 grudnia 2017Czarli Czarnuch pisze:
dobra kurwa panowie,wszyscy wiemy ze moj ban to prywata a powody to zenada o ktorej nie wspomnie, taki akt dobrej woli z mojej strony. jak bym mial czas i energie to bym to inaczej rozwiazal ale nie chce mi sie pierdolic wiec skonczmy cyrk i nie wchodzmy sobie w droge bo mam zla strone i jest kurwsko brzydka i nie znosi malostkowych zlosliwosci
Nie kompromituj się. Nie masz wstępu na czat na czas nieokreślony. Wszystkim ściągamy na Wielkanoc, a tobie nie. Ups.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2017 przez Pjaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 863 / 122 / 5
[mention]pijaq[/mention]

%-D ..... :hug:
[ external image ]
  • 222 / 11 / 0
08 grudnia 2017TiJaz pisze:
[mention]pijaq[/mention]

%-D ..... :hug:
Usun to. Przeciez zartowalem ;p
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 266 / 9 / 0
Nie wiedziałem gdzie zamieścić to pytanie więc sorki za spam
Czemu na czacie mam wciąż dawny nick pomimo że na forum zmieniłem go już 1,5 roku temu ?
Da radę ustawić taki sam nick tu i tu ?
  • 456 / 14 / 0
komprpomitujesz sie ty bo to niedojzale i dziecinne, symbol ludzi co tatusia to moze widzieli na filmie. jak przejdziesz mutacje byc moze dostaniesz prace wymagajaca doroslosci /emocjonalnej inteligencji z chcia odnowie relacje, jak nie to pokaz innym kochany co takiego zrobilem albo powiedzialem nie prawdiwego i dlaczego, chetnie wejde w logiczny pojedynek bo wiesz, prawda jest po mojej stronie obiektywnie ppatrzac i ty towiesz dalej jedyne co mozesz zrobic to przklamywac fakty, nie wochodzac pokazujesz ze to rozumiesz i doprowadzisz do publicznego obnazenia swojego wysoce zenujacego i nie etycznego zachowania o ktore nikt np mnie nie moze posadzic bo jak juz wspominalem, wiesz sa takie rzeczy jak wartosci i nie trzeba dyplomu sprzedawcy szamponu a poprostu miec kutas i wychowanie

pjaczek bycie gloryfikowana kasjerka by moze boli i gdyby nie czat to tez bym chyba sie zajebal na twoim miejscu, miej jednak swiadomsoc wlasnych ograniczen i tego ze twoje wytrzyski intelektuanej sraczki sa dobrze i wyraznie widoczne przez kazdego z polowa mozgu,
spoko jesli rzeczywiscie gloryfikowana kasjerka, robolek w kitlu jest bardziej kompetentny odemnie to widocznie zycjemy w alternatywnym swiie gdzielogika niema sensu i jestes wlasciwa osoba ale cos podpiszesz sie pod tym, czy moze jakies szczatki htmlka widziales i juz wiesz co to <br>? przypomnij mi o twoich wspanialych projektach i incjatywach jestem pewien zewszyscy chetnie uslysza ze nie maja nad glowa zwyklego partacza bez kompetencji poza kasa fiskalna a osobe sprawna w tworzeniu projktu nadawniu mu toru znajdowaniu ludzi narzedzi itd kurcze, to by bylo takie kojace w swiecie tylu przecietniakow btw, wlasnie policzylem ze dostaje tyle za stanie i ziewanie co ty za zapierdalanie przy staruchah ziomus, napewno nie ma tu zadnej prywaty? jak tam dupeczki:D?

[mention] Czarli Czarnuch[/mention] , WARN za obrazę innego użytkownika. I ode mnie BAN na forum. /black goku
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
08 grudnia 2017DannyD pisze:
Nie wiedziałem gdzie zamieścić to pytanie więc sorki za spam
Czemu na czacie mam wciąż dawny nick pomimo że na forum zmieniłem go już 1,5 roku temu ?
Da radę ustawić taki sam nick tu i tu ?
sychro baz byc mozenie obejmuje tej kolumny, xmpp ma wsteczna kompatybilnosc z irc wiec /nick twojnick zmienia nick alejest to kwestia zostawiona developerom wiec zalezna od klienta na stronie nima

ups, czarli odpowiedzial a nie pjaczek no tak, pewnie nie zna odpowiedzi chlip chlip
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
A czemu czat mi nie działa? wpisuje dibry login i pass, niby się ładuje i takie coś :
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Kablarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 3 / 0
odb
Nieprzeczytany post autor: namaxi »
Dzien dobry

Uprzejmie prosze o moderatora o odbanowanie mnie na czacie (nie zlamalem rgulaminu - pomylka).

Przepraszam za inny dzial
  • 222 / 11 / 0
Re: odb
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
10 grudnia 2017namaxi pisze:
Dzien dobry

Uprzejmie prosze o moderatora o odbanowanie mnie na czacie (nie zlamalem rgulaminu - pomylka).

Przepraszam za inny dzial
Odsiedziałeś swoje w kozetce i możesz już wracać ;)
  • 272 / 37 / 0
Witam, zagalopowałem się troszkę pisząc do pjaqa na priv odnośnie substancji i u kogo mogę ją dostać, bardzo żałuje- zapoznam się z regulaminem poraz kolejny i więcej go nie złame jeżeli dostanę druga szanse.Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.