03 grudnia 2017STR88 pisze:To o Grensealu, tak?03 grudnia 2017guccilui pisze: Ehhh, jak z nim rozmawiałem mówiłem żeby uważał... jak coś to kawa, zimna woda... ale jak widać tu już w grę wchodziło coś innego. Jak go zapytałem po szpitalu, po czym tam trafił to napisał (jedna wiadomość z priva nie zaszkodzi):
"Cyklo najprawdopodobniej bo zlizałem go z której nie trza było.
To od Ciebie miałem te dwa gity ulki + ten pent?"
Nie wiem o co mu chodziło, ps ja u nie wysyłałem.
Zrobiło się tutaj lekkie zamieszanie, bo z dyskusji o jego śmierci zrobiła się dyskusja o Grentoo.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
03 grudnia 2017GG Allin pisze: Puck? Czyli pomorskie. Znasz wiek denata - grenseal? (do statystyk truposzy)
04 grudnia 2017pletzturra pisze: Około roku temu zmarł Grentoo, przedawkował rc z Chin, informacja od jego bliskiego znajomego który proponował nawet wysłanie zdjęcia jego grobu.
Co do samobóstwa. W życiu bym mu nie pomógł się zabić. Widziałem go kilka dni przed śmiercią i obiecał mi że pójdzie do dziadków i się ogarnie. Nie trafił tam. Ja pojechałem na detox.
03 grudnia 2017GG Allin pisze: Puck? Czyli pomorskie. Znasz wiek denata - grenseal? (do statystyk truposzy)
A co do informacji o [mention]Grenseal[/mention] czy [mention]Grentoo[/mention] to już potwierdzone informacje ? bo tak przeczytałem i wreszcie nie wiem czy to ktoś z nich, bo ktoś zdementował informacje o pomorskim i Pucku.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.