Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 103 / 0
Dawce? Rozdawanych całusów? ;-)
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
ja nigdy w zyciu nie mialam zjazdu po MDMA, a ile sie najadlam tego w zyciu, a nawet na drugi dzien mialam wlasnie dobry humor, takze ja nie wiem od czego to zalezy
  • 610 / 29 / 0
21 października 2017OdwiertKorzenny pisze:
Polecam ten piracetam, wzmacnia i zjeby nie ma, albo jest duuuzo mniejsza.
Ile przed wrzucaniem i jaką ilość tego piracetamu wrzuciłeś? Kiedyś pisaliśmy o tej przerwie po jakiejś grubszej imprezie na MDMA - to myślę że niestety miesiąc to optimum. Wczoraj poszło 200 + 80 i widocznie osłabione efekty, trzeba niestety dać sobie więcej przerwy :/
21 października 2017kirke pisze:
Można uniknąć w jakiś sposób mocno opuchniętych ust po nocy z pigułami? Zdarza się wam to? No chyba, że problem tkwi w dawce?
Im więcej wrzucam tym bardziej miele i bardziej mam na drugi dzień usta popuchnięte, chyba trzeba po prostu się pogodzić że za dobrą zabawe trzeba przypłacić czymś :-D
  • 2199 / 366 / 0
1.2g 3 godziny przed
1.2g 2 godziny przed
3.6g godzine przed

jeszcze z tego co pamiętam w czasie tripa wpierdalałem, i po tripie, nawet nie wiem ile zjadłem, ale z tego co widzę po paczcę to wpierdalałem jak tiktaki.

Czy zmacia pixy MDA/MDMA ? Wg mnie tak !
Czy redukuje zjebe, albo nie ma jej wcale (normalne dawki) Wg mnie tak !
Polecam

Dodam jeszcze, że podczas tripa łapałem takie odcinki, że widziałem tylko obraz z pozycji obserwatora i czułem kosmiczną euforię.
Obraz się wyginał, zaginał telapał na prawo i lewo, migały wesołe światełka, rozciągał się..
nie panowałem wtedy nad ciałem, samo oddychało, samo tańczyło, i żyło swoim życiem, mogłem się tylko przyglądać i się cieszyć.
Miałem również dziwne wizje.. takie jak wróżki, krasnale ogrodowe, klauny i inne zwierzątka, więc było to całkowicie irracjolane i dziwne.
Dzień po czuć lekkie zmęczenie, ale to dlatego, że dorzucałem i dawki nie były małe, do tego cały czas napierdalałem na parkiecie i pociłem się jak maciora, dopoki nie zaczęły łąpać mnie skurcze
Bardzo ciekawe doświadczenie
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 610 / 29 / 0
[mention]OdwiertKorzenny[/mention] jeszcze jedno pytanie co do piracetamu, możesz stwierdzić że przedłuża to działanie? Czy raczej tylko podbija efekty i zmniejsza zwałe ?
  • 2199 / 366 / 0
Ja osobiście nie odczułem przedłużenia fazy, trwała tyle co zawsze - peak 2/3 godziny i zjeżdżalnia.
Ale myślę, że przedłuża afterglow, oraz redukuje zjebe psychofizyczną jak się przywali więcej niż norma
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 94 / 7 / 0
23 października 20174noniush pisze:
[mention]OdwiertKorzenny[/mention] jeszcze jedno pytanie co do piracetamu, możesz stwierdzić że przedłuża to działanie? Czy raczej tylko podbija efekty i zmniejsza zwałe ?
mi przedluzyl (3 tabsy, lacznie 6h dzialania). normalnie mam tak ze pstryk i jestem trzezwy szybko, albo czuc samo dzialanie alko jak dopije, a tu przy piracetamie czapa schodzila stopniowo
  • 610 / 29 / 0
Ok, dzięki przyjaciele za odpowiedź, już jestem zdecydowany. Teraz tylko czekać aż dojdzie i wypróbować :diabolic:
  • 5 / 2 / 0
Hejka
A może znacie rozwiazanie takiego problemu:
Moja ładniejsza połowa po pixach idzie spać.
Łyka pół po jakimś czasie dorzutka, łacznie miedzy 1.5 a 2 godz zabawy a potem nagle ją odcina. Robi sie senna, tuptać sie nie chce tylko azymut łożko.
Bez znaczenia czy to DOM czy festiwal czy klub. Rożne dropsy czasem poprawiane mj czasem nie.
Czemu tak? Ktoś z Was tak ma? Co z tym zarobić? Może jakiś mix? Latane jest z różną częstotliwością, czasem raz na 2 tyg czasrm raz na miesiąca, czasem 2 dni z rzędu.
Raczej bez alko. Czasem piwo przed, na wejściu.
??? Jakieś pomysły ???
  • 610 / 29 / 0
[mention]kushit[/mention] [mention]OdwiertKorzenny[/mention]
Wcinaliście piracetam też pare dni przed czy tylko w dzień rollowania? Na erowidzie i bluelightcie spotkałem się z opiniami że ludzie np. 2 dni przed zaczynali łykać
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.