EKSUDIPRODZEKTU pisze: Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
02 października 2017zck1213 pisze: A to na stronce sklepdopalacze.pl pod nazwą 4mmc jest w dość dużej cenie jak na te śmieciowe zamienniki. Testował ktoś to może? Choć wątpie że gdziekolwiek 4mmc znajde
NO TO ZAMAWIAJ.
05 października 2017tenvix44 pisze: Kumpel zajebal 3cmc (na opakowaniu tak bylo napisane przynajmnniej) nie był w postaci krystzału tylko puder/mąka (ala feta) Odpierdala tzn. podnosi meble, zeszczał sie na podloge w kiblu, gada od rzeczy itp. W tym momencie spi ale nie ma z nim wiekszego kontaktu (pierdoli od rzeczy jak wspomnialem wczesniej) co moze byc. Nie mam benzo niestety
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
03 października 2017latampomiedzyfazami pisze:stara trójka najlepszaEKSUDIPRODZEKTU pisze: Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
scalam - JSC
06 września 2017SIN pisze:Ktoś kiedyś powiedział "mefedron nie istnieje." Analizy pokazują, że raczej w całej Polsce równie trudno trafić na 4-MMC. Z drugiej strony jeżeli jednak chcesz mieć pewność, to możesz np. TUTAJ nabyć odczynnik Mandelina, który pozwoli Ci zidentyfikować, z którą substancją masz do czynienia.05 września 2017eiffel65 pisze: We Wrocławiu ma się dobrze ? czy tylko chlorofedrony ino ?
Stay safe.
~Variacik
:(
Probki sla wam lebki po 20lat.
Kumatsi (i nie mowie o sobie bo nielegali nie szukam) maja dostep do wszystkiego.
Od mefa przez fete po koks.
Mowimy tu o chlopakach ktorzy placa po xxx zl za gram.
Jednoczesnie co ciekawe"czolowi" dile maja chlory.
Ba nawet chlop co w rc siedzi od 2007r mowi,ze nie ma mefa na rynku a on ma 3 sorty "mefa".
Ktos kto mial ostatni raz mefa w 2010r przy tym najdrozszym bedzie miec mega problem z rozpracowaniem skladu.
mef jest i ma sie calkiem jiezle.
Jest tez 4emc .
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.