grzybki również działają chodz niemam porównania bo nie jadlem nigdy bez ssri.
kodeina działa ale bez euforii jedynie przyjemne wygrzanie.
tramadol bardzo nie przyjemne działanie o ile można to nazwac działaniem 0 euforii nie polecam i wyraźny spadek sero na następny dzień.
Benzo bez zmian działa jak to benzo
amfetamina działa tez ale wyczuwalnie słabiej bez pobudzenia wewnętrznego jakby + inne stymulanty nie jestem w stanie powiedzieć co to było dokładnie (kryształ) euforyzujący również działanie jest jak najbardziej wyczuwalne ale wyraznie spłycone.
trawa tutaj można palić i palić działanie dla mnie idealne totalnie czysty haj.
alkohol działa bardziej euforycznie.
Wszystko oprócz benzo ew.kody i trawy z umiarem wpływa na kurację. :finger: :old: :wall:
sertagen 100mg/doba
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
tak tylko pytam za wczasu, bo na razie poświęcam się misji i zasadzie "leczysz się to nie ćpaj", ale może się zdarzyć, że w pewnym momencie od tego SSRIowego spłycenia jeszcze zachce mi się coś przywalić, a dzisiaj jak biegłem przez las w słońcu to mi ta złota polska jesień zrobiła ochotę na kwasa :D
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.