Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 270 / 13 / 0
jaki jest próg drgawkowy w przypadku meth? wysoki?
  • 3455 / 560 / 2
Próg drgawkowy? Co masz na mysli? Nie nie. To nie jest feta nie mozesz tu walic krechy od przedramienia do nadgarstka to nie feta.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Tak wiem, tylko czy jest ryzyko padaczki? Jak np.w przypadku HEXa jesli ktos przesadzi? Czy raczej ryzyko znikome?
  • 1817 / 109 / 0
Grom no dobrze myślisz. Setka dobrej methy na start to jest dla mnie idealnie. Ja zazwyczaj poprawiam potem jeszcze z dwa razy i kończę. Potem to tylko piwko, ziółko i chillout, a na koniec dnia jakieś benzo i spać. To jak tak się robi raz na "jakiś czas" to wydaje mi sie to higieniczne jeszcze. Najgorzej kupić 3 gramy lub więcej i lecieć oporowo, wtedy to rzeczywiście robi zombie z ludzi. Ale trzeba mieć rozuma jak we wszystkim i zachować umiara. ;)
  • 135 / 14 / 0
Proszę o małą poradę,
na pierwszy raz z kryształem jaka dawka jaka droga podania?
materiał coś dobrego z dark
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
setka pikolaka i.v(racemat 50%) też daje rade %-D %-D %-D Wrotki się palą na nogach
Uwaga! Użytkownik NarkomaniaK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 14 / 0
kolejne pytanie, prawdopodobnie do scalenia

jak duzy jest popyt na piko u nas, od bałtyku po tatry. I czy"czysto hipotetycznie" opłaca sie to komus gotować w polszy?
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 109 / 0
Tu można tylko spekulować. Tak się potoczyło, Czechom piko zostawił w spadku wermacht i tak już zostało. Tak że u nich jest piko a u nas amfetamina i jakoś nie widać żeby to się miało zmienić na tę chwilę.

Tak w zasadzie to dla gangów z Polski trudność jest ta sama a do tego na mecie można więcej zarobić, więc nie wiem dlaczego, ale względy ekonomiczne tu nie są decydujące. Tego stanu rzeczy upatruje bardziej w kulturze, historii i zwykłym zbiegu okoliczności. Sami wiemy po sobie jak ciężko zmieniamy swoje przyzwyczajenia (ja nie ale ludzie tak) czy to do kuchni, czy do marki samochodu, do miejsca zamieszkania czy miejsca pracy...

Tak to działa, przyzwyczajamy się i to jest ciężko zmienić ot tak, na skinienie głowy. Tak samo jest z metamfetaminą. Dopóki jakiś poważny gang czy diler wysokiego szczebla, który ma wpływ na rynek, nie zajmie się propagowaniem mety i dopóki inni nie zauważą że to się opłaca to to się nie zmieni, po prostu. Popyt by był tylko nie ma podaży i tyle, reszta jak wyżej.

Dodano akapity -- 909
  • 135 / 14 / 0
"Tak w zasadzie to dla gangów z Polski trudność jest ta sama a do tego na mecie można więcej zarobić"

uwierz mi że dla gangusów hajs to wystarczający powód żeby sie tym zajmować, coś musi ich w tym mocno blokować bo skoro dla hajsu są w stanie wywieźć busa dziewczyn porwanych do burdeli to i piko by klepali/sciagali do grodu Lecha
  • 1425 / 81 / 0
19 października 2017Mendeleev pisze:

jak duzy jest popyt na piko u nas, od bałtyku po tatry. I czy"czysto hipotetycznie" opłaca sie to komus gotować w polszy?
Z tego co wiem to przy granicy z czechami (np. w Legnicy) speeda nie ma, albo jest bardzo mało, a dominuje meta.
I opłacać się na pewno opłaca bo przebitka jest dużo większa, bo gram mety to jest 150, do nawet 200 pln.
W sumie krajówkę gonią strasznie rozrzedzoną więc zarobek też jest.
A i dobre źródło mety sprzedaje kryształy, w których praktycznie nie ma domieszek, o co bardzo cieżko przy amfie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.