LSD w mikro dawkach interesujacych pomysł - u mnie niesttey nie wyszedł bo probowalem podpadlić chatę szukając mapy skarbów po wjbeanu 5 kartonów 1p i ALD XD
18 października 2017UJebany pisze: Udaj sie do psychiatry i pewnie zapisze tobie neuroleptyk i powinno przejsc po okolo 2 tygodniach.
Nie cytujemy posta nad postem. taurinnn
01 listopada 2017noname890 pisze: Witam, z derealizacją mam doczynienia od początku wakacji tego roku- kiedy to byłem w holandii i w półączeniu z tygodniowym ciągiem mocnego palonka, na miły koniec w złym miejscu i czasie wziąłem grzyby ( ojjj co to był za trip ). Probówalem narazie z lekarzem citalu i escitalopramu, jako że i tak miałem epizody depresyjne, natomiast po grzybkach pojawiły mi się napady lękowe nad którymi już pracuję na psychoterapii. Teraz lekarz przepisał mi SNRI dulsewia i zastanawia mnie czy lek stymulujący noradrenalinę może być w tym przypadku mądrym rozwiązaniem, skoro radzi się nie pić nawet kawy podczas derealizacji?
Podajemy na forum nazwy substancji. taurinnn
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.